Użytkownik sNtr Opublikowano 9 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT'eam Cs:Go Nick: sNtr Imię: Jakub Wiek (dokłada data): 03.01.2004r. 18 Lat SID: STEAM_1:1:620796357 Znajomość AMXX*(1-10): 7-8/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Cały dzień, wróciłem bo długiej, oj długiej przerwie. Ale teraz na forum będę spędzał całymi dniami. Opisz siebie: Mam na imię Jakub mam 18lat, pochodzę z województwa Małopolskiego, interesuję się piłką koszykową. Moim hobby to motory, chciałbym w przyszłości zakupić sobie yamahę r6 600cc. Jestem osobą aktywną fizycznie, która uczęszcza na siłownię oraz prowadzi zdrowy tryb życia. Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą, która będzie spędzać dużą ilość czasu na forum, jestem aktywny oraz pomocny. Lubię rozpisywać demka i wyręczać w tym innych. Po dokładnym sprawdzeniu demka oraz przemyśleniach mogę stwierdzić, czy osoba rzeczywiście używała wspomagaczy, czy też nie. Moje doświadczenie z csa sięga 5 lat wstecz, bo zacząłem w niego grać w wieku 13 lat, gdzie łącznie miałbym 7kh. Przez całą moją „karierę” nie raz spotkałem cheatera i po latach grania w tę grę umiem bez problemu rozpoznać użytkownika, który cheatuje. Chciałbym również ubiegać się o to stanowisko, gdyż chciałbym pomóc forum w jego rozwoju oraz pomóc Innym osobą z UBTeam'a. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak miałem, byłem nie jednokrotnie UBTeam'em i wiem na czym polega SourceBans Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 10/10 Kontakt: - Discord: -sNtr-#3009 - Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199201858443/ • Steam: SmajLii • Discord: SmajLii#3009 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 9 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) Rekrutacja zamknięta. Poza tym, jesteś tu praktycznie nikim. Edytowane 9 Czerwca 2022 przez Drako 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 9 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi