Użytkownik sNtr Posted June 9, 2022 Użytkownik Share Posted June 9, 2022 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT'eam Cs:Go Nick: sNtr Imię: Jakub Wiek (dokłada data): 03.01.2004r. 18 Lat SID: STEAM_1:1:620796357 Znajomość AMXX*(1-10): 7-8/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Cały dzień, wróciłem bo długiej, oj długiej przerwie. Ale teraz na forum będę spędzał całymi dniami. Opisz siebie: Mam na imię Jakub mam 18lat, pochodzę z województwa Małopolskiego, interesuję się piłką koszykową. Moim hobby to motory, chciałbym w przyszłości zakupić sobie yamahę r6 600cc. Jestem osobą aktywną fizycznie, która uczęszcza na siłownię oraz prowadzi zdrowy tryb życia. Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą, która będzie spędzać dużą ilość czasu na forum, jestem aktywny oraz pomocny. Lubię rozpisywać demka i wyręczać w tym innych. Po dokładnym sprawdzeniu demka oraz przemyśleniach mogę stwierdzić, czy osoba rzeczywiście używała wspomagaczy, czy też nie. Moje doświadczenie z csa sięga 5 lat wstecz, bo zacząłem w niego grać w wieku 13 lat, gdzie łącznie miałbym 7kh. Przez całą moją „karierę” nie raz spotkałem cheatera i po latach grania w tę grę umiem bez problemu rozpoznać użytkownika, który cheatuje. Chciałbym również ubiegać się o to stanowisko, gdyż chciałbym pomóc forum w jego rozwoju oraz pomóc Innym osobą z UBTeam'a. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak miałem, byłem nie jednokrotnie UBTeam'em i wiem na czym polega SourceBans Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 10/10 Kontakt: - Discord: -sNtr-#3009 - Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199201858443/ • Steam: SmajLii • Discord: SmajLii#3009 Link to comment
Sponsor Drako Posted June 9, 2022 SPONSOR Sponsor Share Posted June 9, 2022 (edited) Rekrutacja zamknięta. Poza tym, jesteś tu praktycznie nikim. Edited June 9, 2022 by Drako 1 1 Link to comment
Recommended Posts