Użytkownik egotop Posted June 10, 2022 Użytkownik Share Posted June 10, 2022 Twój nick na serwerze: egotop Nick admina banującego: Masi Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 18:34 10.06.2022 Serwer na którym dostałeś bana: ONLY MIRAGE #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wróciłem do gierki po jakichś 2-3tyg i wbiłem na serwer, na którym jest więcej osób, pograłem trochę, w sumie nic nadzwyczajnego nie zrobiłem i dostałem bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:608378034&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/wszystkoczegotylkodotkne Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 10/06/22 18:34:57 Długość bana 0 minut Admin: Masi Link to comment
Sponsor Drako Posted June 10, 2022 SPONSOR Sponsor Share Posted June 10, 2022 @ Masi 48h na rozpiskę Link to comment
Użytkownik egotop Posted June 12, 2022 Author Użytkownik Share Posted June 12, 2022 (edited) Ogólnie dodam, że admin bez sprawdzania wszedł na serwer i dał od razu bana. Najprawdopodobniej na prośbę kumpli (Malzahar lub Radowsky - ale to moje domysły). Więc nie liczyłbym na jakąkolwiek rozpiskę demka. Edited June 12, 2022 by egotop Link to comment
Użytkownik vinaif Posted June 12, 2022 Użytkownik Share Posted June 12, 2022 (edited) Admin ma rozpiske, zamknąłem kilka godzin przed czasem, my bad Edited June 12, 2022 by ohSugarry Link to comment
Użytkownik Masi Posted June 12, 2022 Użytkownik Share Posted June 12, 2022 (edited) 2:37 Dziwny peek z prefirem mimo, że go nie słyszał + strzał w gościa ze scoutem, tak jakby w tempo chciał mu głowę strzelić ale mu nie wyszło. 5:40 pierwszy frag czekał wcelowany raczej normalne, a drugi dziwny, nie miał prawa go widzieć na tym fleshu być może fart ale warto wziąć pod uwagę. 9:40 próbował strzelić idealnie w tempo peeka lecz mu nie siadło, celował w drzwi od jungli, ale wyglądało to tak jakby był bardziej skupiony na graczu w jungli który właśnie peekował + czyste konto to też zawsze biorę pod uwage, ponieważ większość graczy grających na wh lub innych wspomagaczach gra na czystych bądź kupionych kontach Edited June 12, 2022 by Masi 1 1 "Kamehameha" Link to comment
Użytkownik egotop Posted June 12, 2022 Author Użytkownik Share Posted June 12, 2022 2:37 - miałem zamiar zrobic jakiegos shoulder picka ale zobaczylem cien ttka, a nie wiedzialem czy ma scouta wiec chcialem zbaitowac jego strzal, a co do tego scouta to słychac jak biegnie (wychylił całym ciałem i nie trafiłem mu głowy, wiec nie rozumiem "strzał w goscia ze scoutem ...") 5:40 - jezeli chodzi o tego z flashem to widziałem go na ułamek sekundy przed wybuchem i poprostu zaczalem strzelac tam gdzie go osatnio widzialem (mam nagrane na nvdii) 9:40 - ? jezeli chodzi ci o gracza o nicku "strzałka" to nie ma tu nic nadzwyczajnego, chlop poprostu piknal mi pod celownik i zaczalem strzelac, nie trafilem go ani razu to juz inna sprawa (moze chodzi ci o tego flicka w 9:50, ale nie wiem) Konto załozone w listopadzie (chyba) 2021, przewaznie do gierek na takich serwerach Link to comment
Sponsor Drako Posted June 12, 2022 SPONSOR Sponsor Share Posted June 12, 2022 2:37 - Widać cień, a dalej to nie wiem o co ci chodzi -B 5:40 - Słyszał jak granat się odbija w kuchni to się odwrócił, a flash'a dostał słabego i wszystko widać -B 9:40 - ??? Wyłącz czasami x-ray'a bo ty widzisz to co chcesz widzieć -B Nic ciekawego. 1 Link to comment
Recommended Posts