Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ODWOŁANIE] - egotop

egotop

Recommended Posts

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: egotop
Nick admina banującego: Masi
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: 18:34 10.06.2022
Serwer na którym dostałeś bana: ONLY MIRAGE #2
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wróciłem do gierki po jakichś 2-3tyg i wbiłem na serwer, na którym jest więcej osób, pograłem trochę, w sumie nic nadzwyczajnego nie zrobiłem i dostałem bana.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:608378034&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/wszystkoczegotylkodotkne
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 

Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!
Data nadania bana: 10/06/22 18:34:57
Długość bana 0 minut
Admin: Masi

• Użytkownik

Ogólnie dodam, że admin bez sprawdzania wszedł na serwer i dał od razu bana. Najprawdopodobniej na prośbę kumpli (Malzahar lub Radowsky - ale to moje domysły). Więc nie liczyłbym na jakąkolwiek rozpiskę demka.

Edited by egotop
  • Użytkownik

Admin ma rozpiske, zamknąłem kilka godzin przed czasem, my bad

Edited by ohSugarry

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• vinaif unlocked this topic
  • Użytkownik

2:37 Dziwny peek z prefirem mimo, że go nie słyszał + strzał w gościa ze scoutem, tak jakby w tempo chciał mu głowę strzelić ale mu nie wyszło. 

5:40 pierwszy frag czekał wcelowany raczej normalne, a drugi dziwny, nie miał prawa go widzieć na tym fleshu być może fart ale warto wziąć pod uwagę.

9:40 próbował strzelić idealnie w tempo peeka lecz mu nie siadło, celował w drzwi od jungli, ale wyglądało to tak jakby był bardziej skupiony na graczu w jungli który właśnie peekował

+ czyste konto to też zawsze biorę pod uwage, ponieważ większość graczy grających na wh lub innych wspomagaczach gra na czystych bądź kupionych kontach

Edited by Masi
  • Lubię to! 1
  • Wow! 1

"Kamehameha"

images.jpg.cf331305a241b9e1ada3c8a3ff57f269.jpg

• Użytkownik

2:37 - miałem zamiar zrobic jakiegos shoulder picka ale zobaczylem cien ttka, a nie wiedzialem czy ma scouta wiec chcialem zbaitowac jego strzal, a co do tego scouta to słychac jak biegnie (wychylił całym ciałem i nie trafiłem mu głowy, wiec nie rozumiem "strzał w goscia ze scoutem ...")

5:40 - jezeli chodzi o tego z flashem to widziałem go na ułamek sekundy przed wybuchem i poprostu zaczalem strzelac tam gdzie go osatnio widzialem (mam nagrane na nvdii)

9:40 - ? jezeli chodzi ci o gracza o nicku "strzałka" to nie ma tu nic nadzwyczajnego, chlop poprostu piknal mi pod celownik i zaczalem strzelac, nie trafilem go ani razu to juz inna sprawa (moze chodzi ci o tego flicka w 9:50, ale nie wiem)

Konto załozone w listopadzie (chyba) 2021, przewaznie do gierek na takich serwerach 

• Sponsor
SPONSOR

2:37 - Widać cień, a dalej to nie wiem o co ci chodzi -B
5:40 - Słyszał jak granat się odbija w kuchni to się odwrócił, a flash'a dostał słabego i wszystko widać -B
9:40 - ??? Wyłącz czasami x-ray'a bo ty widzisz to co chcesz widzieć -B

Nic ciekawego.

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Sponsor
SPONSOR

odbanowany.png

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]