Użytkownik∙ Pupciassienkas Opublikowano 12 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 @ To1rw [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Nie. [P] Lubisz banany? [O] Nie. [P] Jaki jest twój ulubiony owoc? [O] Maliny. [P] Lubisz pracować w kasynie? [O] Tak. [P] Kiedy zagramy MMA? [O] Zgadamy się. [P] Wolisz gotować czy jeść na mieście? [O] Gotować. [P] Skąd jesteś? [O] Z Opola. [P] 69 z Kacperkiem przetestowane? [O] Niestety Kacperek mnie olewa i nie wysłał swojego zdjęcia @ Kacperek [P] Czemu zaczepiasz innych użytkowników? [O] Lubię prowokować. [P] Czy masz prawo jazdy? [O] Nie. [P] Jak trafiłaś na sieć? [O] Na strefe trafiłam ponad 2 lata temu przez kiedyś dobry kontakt z Terym ale do tego roku byłam aktywna spontanicznie w zasadzie można powiedzieć że w ogóle. [P] Wolisz Ciechocinka czy Depresje? [O] Ciężko powiedzieć ponieważ obu niezbyt znam ale z Ciechocinkiem mamy jakiś tam kontakt a z Depresją żadnego więc obaj są mi obojętni. [P] Czy potrafisz być miła? [O] Tak. @ OroKoroner [P] Często klniesz? [O] Tak na średnio w sumie. [P] Chciałabyś poprowadzić czołg? [O] Nie. @ GENERAL ALADEEN [P] Tak właściwie to skąd pomysł na nick, bo jakoś nigdy nie umiałem tego rozgryźć? xDD [O] Długa historia ale głównie znajomi zaczęli mówić Pupcia a ja dla potrzeb nickowych do gier chciałam mieć dłuższy nick i tak metodą prób i błędów wyszło Pupciassienkas. [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] Pracuję w kasynie. [P] kogo najdłużej stąd znasz? [O] W sumie Błaszczyka znamy się jeszcze z innych sieci. [P] Dlaczego jesteś taka słaba w tego csa? [O] Rzadko gram w 1.6 więc słabiutko jest. [P] Byłabyś sobą gdybyś była inna? [O] Nie. [P] Czemu jesteś taka dokuczliwa? [O] Lubię się kłócić. @ RaquelMurillo [P] Czy lubisz sok z ananasa? [O] Nie próbowałam. [P] W jakich miejscach masz tatuaże? [O] Jeden na nadgarstku drugi z zewnętrznej strony ręki. [P] Czy palisz papierosy? [O] Tak. @ sebix1337 [P] Twój ulubiony sport? [O] Jeśli chodzi o oglądanie to freak fight oraz zawodowe walki. [P] czemu pracujesz w DE? [O] Mieszkam w Niemczech już 8 lat więc jest to naturalne dla mnie że skoro tu mieszkam i chodziłam tutaj do szkoły to tez tutaj pracuje i czuję się w tym kraju jak u siebie w domu. [P] Czy masz męża? [O] Na szczęście nie. [P] Jaki lubisz typ Charakteru u kobiet/mężczyzn? [O] Ciężko odpowiedzieć na takie pytanie ponieważ życie bardzo szybko weryfikuje moje znajomości więc osoba może mieć jakikolwiek charakter który lubię mniej lub bardziej ale życiowej weryfikacji nie da się oszukać. [P] Czy Lubisz fast food'y? [O] Nie [P] Lubisz imprezować (domówki, koncerty, imprezy) jeśli tak to dlaczego? [O] Jako młodsza osoba lubiłam i grając w 1.6 zawsze było pite bo wiadomo do tej gry na trzeźwo się nie da ale z czasem przestało mnie ciągnąć do alko. [P] Czy wpadniesz kiedyś do PL? Jeśli tak to kiedy. [O] W Polsce będę w tym roku przez dwa tygodnie prawdopodobnie w sierpniu. @ shinga [P] Czy jesteś okuratnym i sprawiedliwym warmianinem? [O] Warmianin jest jeden jedyny i się nie popuści się. [P] Mleko 2% czy energetyk od jacka od psa arona? [O] Oczywiście że mleczko ale zostaw łyka energetyka. [P] W jaki sposób się myjesz? [O] W basenie z kaczuszkami. [P] Jaki jest największy sukces Pana Krzysztofa? [O] Zesrać się w gacie. Przepraszam że tak powiedziałam o kotek. [P] Czy Pani jest zazdrosna o Majora? [O] Tak. [P] Grill na szkolnej czy okuranta wieczerza boża z geremkiem? [O] Grill. [P] Kiedy posprzątasz swoja rezydencje? [O] Ja nie mogę sprzątać bo geremek pije. [P] Dlaczego Krzysiu chodzi w tej kamizelce? Wytłumacz [O] Reprezentant oraz właściciel biura interwencji obywatelskiej. [P] Co znajduje się w zimnym pokoju? [O] To co się tam znajduje to tajemnica. [P] Jaka jest różnica między donosem a zawiadomieniem? [O] Donosu nie ma a zawiadomienie to ustawa kodeksu KK a więc Krzyśtof zawiadamia policje o przestępstwach innych ludzi i kiedyś też na siebie. Dziękuję za pytania! Nominuje: @ sebix1337 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 12 Czerwca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Fajne odpowiedzi. 3 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 12 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Ciekawe Q&A 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Fajne pytania i odpowiedzi poza jednym 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 12 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Bardzo fajne Q&A 2 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi