Użytkownik RobertGarnuch Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Twój nick na serwerze: Robert Garnuch Nick admina banującego: Mocny Zawodnik Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 15.06.2022 ok. 16:45 Serwer na którym dostałeś bana: ONLY MIRAGE #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gram sobie na serwerze, az tu nagle ni z gruszki ni z pietruszki ban z powodem "cheaty". Ja rozumiem, ze mozna byc od kogos gorszym skillowo, ale zeby od razu banowac za lepsze umiejetnosci? Co najlepsze dostalem bana jakos pod koniec mapy, gdzie przez caly mecz na serwerze siedzial Wlascieciel wraz z Opiekunem i nagle od jakiegos Admina innego dostalem nieslusznego bana, wiec dziwna sytuacja. Zakladam, ze jakbym przelogowal sie na maina to taka sytuacja w ogole nie mialaby miejsca, ale no wiadomo "konto 250h to od razu cheater". Polecam Opiekunowi zrobic przeglad Adminow pod wzgledem umiejetnosci, bo jesli na serwerze jak to okresle "hardstuck goldy" beda banowac ludzi bez powodu, to chyba nie tedy droga . Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:548770096&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199057805921/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 15/06/22 16:39:50 Długość bana 0 minut Admin: Mocnyzawodnik Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 @ MocnyZawodnik 48h Odnośnik do komentarza
Użytkownik leek Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) Zanim zobaczycie rozpisane rundy, chciałbym powiedzieć że chłop sam się pozuruje na cheatera. Co mam na myśl-Pusty profil,w którym ,,WSZEDŁEŚ TU, BO CIEBIE R0ZPIERDALAŁEM? DAJ SOBIE SPOKÓJ MAŁOLAT ESEA RANK: A+ FACEIT LVL: 9 do tego wyciszony. Chłop pisze że jestem "hardstuck gold" według mnie gość swoim movementem nie może mieć wyższej rangi niż g3. Rozpis rund: 01:19- Dość szybki strzał XD wygląda to na triggera lub wh 01:45- XD tutaj przeciwnik miał shifta a on prawie że idealnie celuje w miejsce gdzie przeciwnik chcial peekować. Mógł być przypadek ale dziwnie to wygląda. 11:00-W bardzo dużym SPOWOLNIENIU proszę sobie zobaczyć ten moment. Nie wiem jak on go widział. Akcja wygląda trch na WH i triggera 16:17-Triggerbot? szybko dość strzelił znowu 23:12-UWAGA. Teraz się przypatrzcie co przez kilkanaście sekund się wydarzy. Na wh widzi że enemy wcelowane jest w pałace. Po tym jak jego teammte ginie, w 22:21 spogląda w prawo żeby na wh zobaczyc czy tam stoi. 22:30 znowu lekkie spojrzenie w prawo czy dalej tam stoi enemy. Ciężko wyszukać coś więcej, chłop widział że Opiekun i Właściciel jest na serwerze więc krył. Według mnie Gracz posiada Wallhacka na 100% Triggerbot mógł być nie wiem czy szybko strzela bo widzi kiedy ktoś pickuje czy trigger ładnie pracuje demo: od 16:11 do 16:49 Edytowane 15 Czerwca 2022 przez mexx Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 15 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Godzinę temu, MocnyZawodnik napisał: Zanim zobaczycie rozpisane rundy, chciałbym powiedzieć że chłop sam się pozuruje na cheatera. Co mam na myśl-Pusty profil,w którym ,,WSZEDŁEŚ TU, BO CIEBIE R0ZPIERDALAŁEM? DAJ SOBIE SPOKÓJ MAŁOLAT ESEA RANK: A+ FACEIT LVL: 9 do tego wyciszony. No i? 1:19 - Do zrobienia -B 1:45 - Słychać wcześniej typa na tetrisie, spodziewał się, że może podchodzić -B 11:00 - Normalny kill -B 16:17 - Ciężko powiedzieć, wygląda to trochę jak by się demko zlagowało +/-B 23:12 - -B 22:21 - Tez tak czasami robię jak coś słyszę -B 22:30 - Nie wiem czemu się spojrzał, ale najwyżej mogę dać +/-B A tak się zarzekałeś, że bezbłędnie oceniasz cheaty . Oczywiście UB. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 15 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi