Użytkownik vinaif Opublikowano 16 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Witam w kolejnej serii "Pod ostrzałem" Na samym wstępie chciałem przeprosić za różnice czasu wstawiania postów z tej serii, ale czasami zdarzy się zapomnić Na naszym celowniku jest @ To1rw Anonim nr 1 Torf? Cóż ja mogę o nim powiedzieć - z widzenia wydaje się całkiem spoko, aktywny na forum i tak dalej, ale wydaje mi się, że czasami udziela się tam gdzie nie powinien Anonim nr 2 Nie znam go tak dobrze, myślę że jest fajnym prowokatorem do wojny z nim Anonim nr 3 Pytanie nr 1: czy kocha przyjaciela? czy oddałby życie za niego? Pytanie nr 2: top 3 osoby za którymi nie przepada. Pytanie nr 3: czy odwiozą do domu po badaniach w Choroszczy? Anonim nr 4 A więc, Torfik to takie młode pocieszne zwierzątko. Niby jest na randze i w ogóle, ale jakby miał swoje imię napisać, to może pierdyknąć błąd XDD Trochę czasem coś mu odwala, jak się na cos lub kogoś spłacze, ale fajny małolat jest Anonim nr 5 Nie wiem co mogę o nim powiedzieć. Jedyne co mi przychodzi na myśl, to trochę dziecinny śmieszek. Anonim nr 6 Jest trochę ogarnięty, zbiera warny, ogólnie kozak chłop Anonim nr 7 Ogólnie rzecz biorąc @ To1rwjest dosyć głupiutki Z jednej strony dosyć pocieszna morda, bo można się często uśmiać czytając jego wpisy na SB czy płacz za warny - z tego miejsca pozdrawiam serdecznie, bo rekord nadanych jest u mnie nie do przebicia Z drugiej zaś strony ma czasami (jednak nie za często) jakieś przebłyski mądrości. Ogólnie polecam allegrowicza do konwersacji, bo będziecie w niej górować inteligencją (chociaż nie każdy). PS: Moda raczej i tak nigdy tu nie dostaniesz 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Ale fajne ja też chce takie coś @ ohSugarry 3 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 16 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 o ja też bym coś takiego chciał . Da sie załatwić ? 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Kozak 3 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Fajne 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi