Użytkownik∙ Marves Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Młody lekarz, po zbadaniu pacjenta bezradnie rozkłada ręce i mówi: - Nie bardzo wiem co panu jest. Sądzę, że to z powodu alkoholu. - Rozumiem woła pacjent - to ja przyjdę, jak pan wytrzeźwieje. Kolejka w aptece. Pierwszy klient podchodzi do okienka, daje receptę, aptekarz mówi: - 320 złotych proszę. Drugi podchodzi, daje receptę, aptekarz mówi mu: - 340 złotych. Trzeci podchodzi, aptekarz mówi mu: - 390 złotych. Czwarty facet w kolejce się lekko poddenerwował i mówi: - Panie mgr, wszyscy idziemy od tego samego lekarza, wszyscy mamy taki sam lek na recepcie, dlaczego jedni płacą mniej, a inni więcej? Mgr odpowiada: - No wie pan, mamy taki kod z lekarzem, taką umowę.... Facet się zdenerwował i mówi: - Panie, niech pan nam powie co to za lek, dlaczego ma inną cenę? Na recepcie było napisane: CC NWCMJDMCC. Klienci zaczęli nerwowo naciskać na aptekarza, bardzo chcieli, żeby im przeczytał co to znaczy, co to za lekarstwo... W końcu aptekarz pod wpływem nacisku zaczął czytać z rumieńcami na twarzy: - Cześć Czesiek, Nie Wiem Co Mu Jest, Daj Mu Co Chcesz. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Czesiek xd Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Neilves Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ahahahahah, tak! Aptekarz to jednak taki trochę drugi lekarz. Plusik! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi