Marves Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Młody lekarz, po zbadaniu pacjenta bezradnie rozkłada ręce i mówi: - Nie bardzo wiem co panu jest. Sądzę, że to z powodu alkoholu. - Rozumiem woła pacjent - to ja przyjdę, jak pan wytrzeźwieje. Kolejka w aptece. Pierwszy klient podchodzi do okienka, daje receptę, aptekarz mówi: - 320 złotych proszę. Drugi podchodzi, daje receptę, aptekarz mówi mu: - 340 złotych. Trzeci podchodzi, aptekarz mówi mu: - 390 złotych. Czwarty facet w kolejce się lekko poddenerwował i mówi: - Panie mgr, wszyscy idziemy od tego samego lekarza, wszyscy mamy taki sam lek na recepcie, dlaczego jedni płacą mniej, a inni więcej? Mgr odpowiada: - No wie pan, mamy taki kod z lekarzem, taką umowę.... Facet się zdenerwował i mówi: - Panie, niech pan nam powie co to za lek, dlaczego ma inną cenę? Na recepcie było napisane: CC NWCMJDMCC. Klienci zaczęli nerwowo naciskać na aptekarza, bardzo chcieli, żeby im przeczytał co to znaczy, co to za lekarstwo... W końcu aptekarz pod wpływem nacisku zaczął czytać z rumieńcami na twarzy: - Cześć Czesiek, Nie Wiem Co Mu Jest, Daj Mu Co Chcesz. 1 1 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 Czesiek xd Link to comment
Użytkowniczka Neilves Posted December 5, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 5, 2018 Ahahahahah, tak! Aptekarz to jednak taki trochę drugi lekarz. Plusik! Link to comment
Marves Posted December 7, 2018 Author Share Posted December 7, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts