Użytkownik Logoo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Imię: Patryk Wiek: 21 Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Piłka nożna;p Dlaczego Ty: Nie ma żadnego typera więc, moglbym się tym zająć ;D Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Można dać szansę: + Brak typera + wiek +/- wydaję się ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Jestem za: + brak typera + coś nowego +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Nie, - Brak jakiejkolwiek aktywności - Podanie - Skoro masz taką małą aktywność na forum to wątpię, że często będzie się pojawiało coś nowego w dziale Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Mam mieszane uczucia co do Ciebie, ale jako tako nie ma napisanego tematu jakie wymagania powinieneś spełniać, więc za bardzo nie wiem od czego tutaj zacząć. + Brak osoby na tym stanowskiu; + Wiek; - Słabe podanie. Podsumowując.. Jestem w stanie dać Ci lekkie tak, a dlaczego? Bo nie ma osób, które by się tym działem zajęły x) [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 -Brak aktywności na forum -Pierwszy raz cie widzę -Jestem na nie bo osoby cię nie znają i my ciebie też daj się poznać takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Można dać szanse +Wiek +Brak Typera +Fajna Morda +Wydaje się spoko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 8 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi