Premium _sss_ Opublikowano 19 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) Imię: Bartek Wiek (dokładna data urodzenia): Mam 14 lat 26.03.2008 Doświadczenie: Doświadczenia nie mam w tej roli, ale wiem jak wykonywać obowiązki typera i mam nadzieję że dobrze się bym w niej sprawdził. Chciałbym aby było dużo tematów odnośnie typowań i żeby forum stało się bardziej aktywne. Pokaże się jak z najlepszej strony Dlaczego chcesz zostać typerem?: Mimo młodego wieku chce pomóc w rozwijaniu się sieci dlatego ubiegam się o tą rolę. Typerem chce zostać dlatego że lubię sport dlatego myślę, że idealnie odnajdę się w tej roli, oprócz tego jestem dość znaną i udzielającą się osobą na forum oraz serwerach. Niestety mam słaba aktywność na forum ale obiecuje ją poprawić gdy tylko dostane rolę. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Chciałbym piłka ręczną (na obecną chwilę liga mistrzów się zakończyła i nie ma informacji kiedy będzie znowu) i tenisem stołowym Edit: @ Rybka69 mam trochę ponad 5h (mogłem mieć dużo lepsza aktywność) na forum ale dużo pisze w tych zabawach i mi dają reputację . Mogę być znany i mieć mało godzin na forum. Aktywność na forum i popularność na forum to są dwie różne rzeczy. Edytowane 20 Czerwca 2022 przez Animeq Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Rekrutacja zamknięta, mamy wystarczająco osób. Spróbuj ponownie jak będzie otwarta. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi