Użytkownik fazzy2k Opublikowano 20 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Nick podejrzanego: Kubus. Serwer: OM#1 SteamID/IP: STEAM_0:1:94572403 Data i godzina: 14;15 19.06 Dowody (demko): https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20220619-141457-1087053149-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_MIRAGE__1_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS___SVIP__LiveServer.pl-1450.zip Podejrzane momenty, rozpiska: Ogólnie chłopaczek biega na ultra lagach, biega switchujac nóź/bron, zero jakiegokolwiek pozycjonowania celownika, biega jak bot z golda i kreci jakieś tam staty. Dodam też to, że posiada on na serwerze 2106 punktów i KDR: 2.53 tak więc patrząc na jego grę nonstop leci na odpale, admini tego nie widzą? 5;08 - może jeszcze nie taki mocny dowód ale taki ferrari pick w typa 8;27 - nie wiem czy przypadek z tym celownikiem ale kto wychyla na mida wcelowany w polowe shorta zamiast na zakręt 13;20 - cyk midzik na nożu jechany, wszystko po kolei sprawdzone można jechać XD 14;45 - wychylając, nie sprawdza zakrętu, boxów, niczego, po flashu od razu focus na krzesło gdzie biegł typ, całkiem normalne 14;55 - no tu typowe granie na pewniaka, po killu na midzie wyskakuje z okna przeładowując bron, no kto normalny tak robi, dalej na nożu jedzie under 17;20 - tu także na pewniaczka, chłop wcześniej biegł z okna do jungli, maja zajętego mida, kolega wchodzi do okna jak do siebie i nic go nie interesuje czy to z lewej strony czy z prawej 17;50 - tu tez zajebiscie sprawdzony bs, wiedział o mnie ze jestem na midzie, spojrzał na ścianę i wiedział ze siedzę na głęboko i może sobie przeskoczyć na schody, o drugim tez wie bo nagle zaczyna wychylać na kilka razy żeby on strzelił z awp 18;30 - imo trochę dziwny strzał w szczególności ze jak za pierwszym razem chłop wychylił całym ciałem to nie oddal nawet strzału, po killu typowo dla niego sprawdza sobie pałace zmieniając miedzy deaglem a nożem 19;05 - no nie wiem nawet taka głupia akcja gdzie na pierwszy rzut oka widać ze wie wszystko co i jak 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 20 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 5:08 - Chłop strzelał to dokładnie wiedział gdzie stoi, ale wychyla idealnie na kucającego male +/-B 8:27 - Raczej przypadek -B 13:20 - Nie sprawdzi nawet za boxami +/-B 14:45 - Dość dziwne wychylenie +/-B 14:55 - Tu już całkiem na pewniaka gra +B 17:20 - Dziwne, że nie sprawdził samego okna +/-B 17:50 - Strasznie dziwne zachowanie +/-B 18:30 - Znowu na pewniaka +B 19:05 - Nie wygląda to zbyt dziwnie -B Za dużo tych dziwnych akcji. Dzięki za zgłoszenie, ban dodany. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 20 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi