Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - Kubus.

fazzy2k

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: Kubus.
Serwer: OM#1
SteamID/IP: STEAM_0:1:94572403
Data i godzina:  14;15 19.06
Dowody (demko): https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20220619-141457-1087053149-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_MIRAGE__1_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS___SVIP__LiveServer.pl-1450.zip
Podejrzane momenty, rozpiska:

Ogólnie chłopaczek biega na ultra lagach, biega switchujac nóź/bron, zero jakiegokolwiek pozycjonowania celownika, biega jak bot z golda i kreci jakieś tam staty.

Dodam  też to, że posiada on na serwerze 2106 punktów i KDR: 2.53 tak więc patrząc na jego grę nonstop leci na odpale, admini tego nie widzą? 

5;08 - może jeszcze nie taki mocny dowód ale taki ferrari pick w typa xD

8;27 - nie wiem czy przypadek z tym celownikiem ale kto wychyla na mida wcelowany w polowe shorta zamiast na zakręt

13;20 - cyk midzik na nożu jechany, wszystko po kolei sprawdzone można jechać XD

14;45 - wychylając, nie sprawdza zakrętu, boxów, niczego, po flashu od razu focus na krzesło gdzie biegł typ, całkiem normalne

14;55 - no tu typowe granie na pewniaka, po killu na midzie wyskakuje z okna przeładowując bron, no kto normalny tak robi, dalej na nożu jedzie under

17;20 - tu także na pewniaczka, chłop wcześniej biegł z okna do jungli, maja zajętego mida, kolega wchodzi do okna jak do siebie i nic go nie interesuje czy to z lewej strony czy z prawej

17;50 - tu tez zajebiscie sprawdzony bs, wiedział o mnie ze jestem na midzie, spojrzał na ścianę i wiedział ze siedzę na głęboko i może sobie przeskoczyć na schody, o drugim tez wie bo nagle zaczyna wychylać na kilka razy żeby on strzelił z awp

18;30 - imo trochę dziwny strzał xD w szczególności ze jak za pierwszym razem chłop wychylił całym ciałem to nie oddal nawet strzału, po killu typowo dla niego sprawdza sobie pałace zmieniając miedzy deaglem a nożem xD

19;05 - no nie wiem nawet taka głupia akcja gdzie na pierwszy rzut oka widać ze wie wszystko co i jak

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Sponsor
SPONSOR

5:08 - Chłop strzelał to dokładnie wiedział gdzie stoi, ale wychyla idealnie na kucającego male +/-B 
8:27 - Raczej przypadek -B
13:20 - Nie sprawdzi nawet za boxami +/-B
14:45 - Dość dziwne wychylenie +/-B
14:55 - Tu już całkiem na pewniaka gra +B
17:20 - Dziwne, że nie sprawdził samego okna +/-B
17:50 - Strasznie dziwne zachowanie +/-B
18:30 - Znowu na pewniaka +B
19:05 - Nie wygląda to zbyt dziwnie -B

Za dużo tych dziwnych akcji. Dzięki za zgłoszenie, ban dodany.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]