onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) 1. Twój nick: onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 2. Nick oskarżonego: paeel 3. IP/SID oskarżonego: admin to macie 4. Data i czas zdarzenia: 01:40 23.06 5. Powód skargi: Niesłuszny ban 6. Opis sytuacji: Wszedłem polatać i nagle ban za ducka ponoć jakieś gsj/dj robiłem więc chciałbym je zobaczyć, a odwołania nie ma sensu pisać, bo zaraz temat byłby zamknięty, a tak przynajmniej dowiem się jak to się robi, bo szczerze nigdy się z tym nie spotkałe 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www64.zippyshare.com/v/GE3rje5d/file.html @ paeel jak Ty nawet nie wiesz czego ten podpunkt się tyczy Idąc Twoim tokiem rozumowania to w ogóle rolki użyć nie można, bo się szybciej ‚przemieszcza’ tak samo tyczy się to bh/strafe, bo przecież dzięki temu się rozpędzamy X D Zarzuć chociaż jedną czasówkę tego gsj/dj Edytowane 23 Czerwca 2022 przez onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 22 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban od 30 minut do / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Byłeś w "2" sekundy na długiej, ludzie się skarżyli dodając, że jest to niemożliwe. Obserwując Twoją grę, widać jak używasz ducka do szybszego przemieszczania się. Edytowane 23 Czerwca 2022 przez paeel 5 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 @ paeel rozpisz gdzie widzisz gsy czy tam dj. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 25 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 mój błąd, ban niesłuszny. 2 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Upomnienie słowne, następnym razem będą leciały minusy. Skargę przyjmuję. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi