Torfowisko Torf Opublikowano 23 Czerwca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Twój nick: @ To1rw Nick oskarżonego: shinga Powód skargi: Napisałem odwolanie od warna, a on zmienił mi ilość warnów. (bezpodstawne dodawanie ilości ostrzeźeń Opis sytuacji: No dostałem +1 od andrzeja za dawanie reakcji pod postem, napisalem odwolanie po czym szynka odrzucił je i zmienił mi warna z +1 na +2. Dziwna sytuacja nie powiem ze nie. : Data i godzina zdarzenia: 23.06.2022 godzina 18:39 Miejsce zdarzenia: Forum, "odwołaj się od warna" Dowody: Coś od siebie: Skoro mialem dostac za 1, to trzeba bylo odrzucic odwolanie, a nie jeszcze z dupy dokladac mi warny prosze o zmiane na warna za 1. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Od początku miało być +2. Moja pomyłka. Jak ktoś robi z nas debili to zasługuje na +2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Przeprowadziłem rozmowę z Administratorem forum i od początku miałeś dostać ostrzeżenie o wartości 2, dlatego wycofałem wcześniejszego warna i nałożyłem odpowiednią ilość. Dodatkowo, nie ja odrzuciłem twoje odwołanie, polecam sprawdzić raz jeszcze temat https://strefaskilla.pl/temat/43118-odwołanie-warn-to1rw/ Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi