Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Luzne propozycje

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsza propka:

Jaką masz propozycje?:Propozycja zamykania tematów czyli.Jak administrator ,moderator zamykają tematy to niech dadzą to ...

Screenshot/Nagranie/Przykład:     Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten wątek został zamknięty przez moderatora.

Powód: (powody za co zamykacie)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami, Zespół Cs Strefa skillal Najlepsza sieć serwerów Cs 1.6 Steam / Non Steam

Druga propka:

Moja propozycja bedzie dodanie nowego podpunktu w regulaminie forum.Dziennie mozna dodac maksymalnie 3 posty w dziale "zabawy".

Za łatwo nabijac tam tresci i wydaje mi sie ze zmiana jest jak najbardziej przydatna. Szybka zminka

Trzecia propka:

Dział Awanse/Degradacje, każdy awans w danym dniu to osobny temat stworzony przez opiekuna/J@ lub właścicieli.

Osobami uprawnionymi do zamykania tematów byłyby osoby z możliwością usuwania rang na forum + zabierania flag na serwerze. Lekko zmodyfikować

Wzory:

Awans:

Nick:

Steam ID:

Serwer:

Degradacje:

Nick:

Steam ID:

Serwer:

Powód:

Ułatwi to pracę Administracji oraz  Redaktorom przy tworzeniu gazetki

Ref:  Z tą pierwszą propka chodzi mi żeby napisać. W jednym poście powód. jaki dajecie a chodzi mi głównie na podania funkcyjnye admina, oraz skargi. Żeby nie pisać posta pod postem.

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Sponsor
SPONSOR
25 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Pierwsza propka:

Po co wracać 3 lata wstecz?

25 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Druga propka:

Bezsens

Godzinę temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Trzecia propka:

Dział Awanse/Degradacje, każdy awans w danym dniu to osobny temat stworzony przez opiekuna/J@ lub właścicieli.

Osobami uprawnionymi do zamykania tematów byłyby osoby z możliwością usuwania rang na forum + zabierania flag na serwerze.

Wow, właśnie opisałeś jak działają u nas awanse i degradacje. Gratuluje.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Premium
Premium

1. Na nie. Za dużo treści. Wystarczy zamknąć temat i każdy napiszę krótkie uzasadnienie.

2. Na nie.  Wystarczy wyłączyć zaliczanie postów w dziale zabawy i tyle.

3. Nie widzę potrzeby by to zmieniać.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

1.

Cytat

Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten wątek został zamknięty przez moderatora.

Powód: (powody za co zamykacie)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami, Zespół Cs Strefa skillal Najlepsza sieć serwerów Cs 1.6 Steam / Non Steam

Cytat

Edit: Z tą pierwszą propka chodzi mi żeby napisać. W jednym poście powód. jaki dajecie a chodzi mi głównie na podania funkcyjnye admina, oraz skargi. Żeby nie pisać posta pod postem. 

Nie pisać posta pod postem? LOL, Nie traktuj szablonów moderacyjnych jako 'czysty post' to jedynie Zatwierdzenie danego tematu. Dodatko administracja może np. po przyjętym podaniu edytować szablon i napisać coś pod nim, ale nie musi tego robić. 

2. 

Cytat

Moja propozycja bedzie dodanie nowego podpunktu w regulaminie forum.Dziennie mozna dodac maksymalnie 3 posty w dziale "zabawy".

Za łatwo nabijac tam tresci i wydaje mi sie ze zmiana jest jak najbardziej przydatna. Szybka zminka

W dziale 'zabawy' posty nie są naliczane do głownej puli zawartości danego uzytkownika, to offtop "coś jak plac zabaw dla dzieci' 

3. 

Cytat

Dział Awanse/Degradacje, każdy awans w danym dniu to osobny temat stworzony przez opiekuna/J@ lub właścicieli.

Osobami uprawnionymi do zamykania tematów byłyby osoby z możliwością usuwania rang na forum + zabierania flag na serwerze. Lekko zmodyfikować

NIe, w zaden sposob nie ułatwi to pracy administracji. Dodawanie czy zabieranie flag z danego serwera to minuta roboty, nic trudnego. Jedynie co bym zmienił to 'wzor odbierz range' i dodał tam STEAMID: 

Były przypadki, że ludzie źle podawali sida, lub kompletnie innej osoby. @ GENERAL ALADEEN moja duma ucierpiała, Pozdrawiam

• Ha ha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]