GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Pierwsza propka: Jaką masz propozycje?:Propozycja zamykania tematów czyli.Jak administrator ,moderator zamykają tematy to niech dadzą to ... Screenshot/Nagranie/Przykład: Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten wątek został zamknięty przez moderatora. Powód: (powody za co zamykacie) Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami, Zespół Cs Strefa skillal Najlepsza sieć serwerów Cs 1.6 Steam / Non Steam Druga propka: Moja propozycja bedzie dodanie nowego podpunktu w regulaminie forum.Dziennie mozna dodac maksymalnie 3 posty w dziale "zabawy". Za łatwo nabijac tam tresci i wydaje mi sie ze zmiana jest jak najbardziej przydatna. Szybka zminka Trzecia propka: Dział Awanse/Degradacje, każdy awans w danym dniu to osobny temat stworzony przez opiekuna/J@ lub właścicieli. Osobami uprawnionymi do zamykania tematów byłyby osoby z możliwością usuwania rang na forum + zabierania flag na serwerze. Lekko zmodyfikować Wzory: Awans: Nick: Steam ID: Serwer: Degradacje: Nick: Steam ID: Serwer: Powód: Ułatwi to pracę Administracji oraz Redaktorom przy tworzeniu gazetki Ref: Z tą pierwszą propka chodzi mi żeby napisać. W jednym poście powód. jaki dajecie a chodzi mi głównie na podania funkcyjnye admina, oraz skargi. Żeby nie pisać posta pod postem. Edytowane 25 Czerwca 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 25 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: Pierwsza propka: Po co wracać 3 lata wstecz? 25 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: Druga propka: Bezsens Godzinę temu, GENERAL ALADEEN napisał: Trzecia propka: Dział Awanse/Degradacje, każdy awans w danym dniu to osobny temat stworzony przez opiekuna/J@ lub właścicieli. Osobami uprawnionymi do zamykania tematów byłyby osoby z możliwością usuwania rang na forum + zabierania flag na serwerze. Wow, właśnie opisałeś jak działają u nas awanse i degradacje. Gratuluje. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 1. Na nie. Za dużo treści. Wystarczy zamknąć temat i każdy napiszę krótkie uzasadnienie. 2. Na nie. Wystarczy wyłączyć zaliczanie postów w dziale zabawy i tyle. 3. Nie widzę potrzeby by to zmieniać. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 1. Cytat Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten wątek został zamknięty przez moderatora. Powód: (powody za co zamykacie) Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami, Zespół Cs Strefa skillal Najlepsza sieć serwerów Cs 1.6 Steam / Non Steam Cytat Edit: Z tą pierwszą propka chodzi mi żeby napisać. W jednym poście powód. jaki dajecie a chodzi mi głównie na podania funkcyjnye admina, oraz skargi. Żeby nie pisać posta pod postem. Nie pisać posta pod postem? LOL, Nie traktuj szablonów moderacyjnych jako 'czysty post' to jedynie Zatwierdzenie danego tematu. Dodatko administracja może np. po przyjętym podaniu edytować szablon i napisać coś pod nim, ale nie musi tego robić. 2. Cytat Moja propozycja bedzie dodanie nowego podpunktu w regulaminie forum.Dziennie mozna dodac maksymalnie 3 posty w dziale "zabawy". Za łatwo nabijac tam tresci i wydaje mi sie ze zmiana jest jak najbardziej przydatna. Szybka zminka W dziale 'zabawy' posty nie są naliczane do głownej puli zawartości danego uzytkownika, to offtop "coś jak plac zabaw dla dzieci' 3. Cytat Dział Awanse/Degradacje, każdy awans w danym dniu to osobny temat stworzony przez opiekuna/J@ lub właścicieli. Osobami uprawnionymi do zamykania tematów byłyby osoby z możliwością usuwania rang na forum + zabierania flag na serwerze. Lekko zmodyfikować NIe, w zaden sposob nie ułatwi to pracy administracji. Dodawanie czy zabieranie flag z danego serwera to minuta roboty, nic trudnego. Jedynie co bym zmienił to 'wzor odbierz range' i dodał tam STEAMID: Były przypadki, że ludzie źle podawali sida, lub kompletnie innej osoby. @ GENERAL ALADEEN moja duma ucierpiała, Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi