Stały Bywalec iksiu Opublikowano 25 Czerwca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar Tematyka: abstrakcja Kolorystyka: niebieski, odcienie niebieskiego Rozmiar: 200x200 Napisy: iksiu Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje: przyda się trochę odświeżyć avatar, daje luźną rękę grafikowi, może się trochę wzorować na aktualnym, prośba aby ładnie się komponował z kolorystyką na steam —-> click* Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: reputacja 💙 Edytowane 25 Czerwca 2022 przez iksiu dodanie tematu pracy Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 25 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 (edytowane) @ iksiu // @ iksiu Starałem się zrobić neonowy efekt oraz rozjaśniłem cały background. Mam nadzieję, że nie przekombinowałem za bardzo Edytowane 26 Czerwca 2022 przez marcinek;> 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 (edytowane) Praca ładna ale nie do końca o to mi chodziło, można się wzorować na aktualnym ale nie trzeba oczywiście. Napis nie musi być w „trojkącie”, można z nim trochę pokombinować (bardziej neonowy efekt ). Background jak dla mnie trochę za ciemny, może dodać jakieś elementy bieli, trochę go ożywić np. jakieś przejścia /edit: nie jest przekombinowane temat można zamknąć chyba, że jeszcze ktoś ma ochotę coś zaprezentować od siebie. Dziękuję za poświęcony czas na wykonanie grafiki. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez iksiu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3X Opublikowano 28 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 1 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi