Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Jaką masz propozycje?: Zmienić całe ustawienia dla admina i dla opiekuna dc bo np. moderator ma większe uprawnienia od de mnie i nie mogę mu zabrać rangi i nie mogę dawać rang j@ bo np. apple dalej ma moderatora,a ja mu nie mogę dać tej j@ rangi. I nasza ulubiona administracjo wiem, że takich rzeczy tutaj nie powinny być dodawane ale ja nic nie mogę robić na tym discordzie nawet botów dotykać bo nie mam takich uprawnień, a kontaktu z trivorem nie mam już od dawana . Bym oznaczył trivora ale nie można Screenshot/Nagranie/Przykład: - Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Hana_Montana 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Szczerze? Ja nie mam zadnego dostepu do tego Discorda. Jedyną osoba ktora go ma jest Trivor, ktory teraz sie przeprowadza wiec na pewno tego nie ogarnie. Nie miejcie do nas pretensji. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi