Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazł się członek UBT @Jasiek Oto opinia użytkowników naszego forum jego temat--> Anonim użytkownika nr. 1: --> Dowciapny typek, od samego początku mnie zrazil do siebie. Za duzo nie mogę o nim powiedzieć. Anonim użytkownika nr. 2: -->Nie myślę. Anonim użytkownika nr. 3: -->Hmm nie znam go, alee wiem że cały czas mnie zabija na DD2 :C Anonim użytkownika nr. 4: -->W sumie to to nie znam Anonim użytkownika nr. 5: -->hmm co tu o jasku mogę powiedzieć debil haha Anonim użytkownika nr. 6: -->Hejka. Kojarzę Go bardzo dobrze ze skilluje, więc się wypowiem. Wydaje się całkiem pozytywnym graczem, uczciwym oraz pomocnym. Myślę, że nadaje się na obecną rangę. Chyba tyle Anonim użytkownika nr. 7: -->Hejka, super gościu, fajne poczucie humoru,miły, sympatyczny Anonim użytkownika nr. 8: --> Spoko gość, pomocny i zaradny chłopak Anonim użytkownika nr. 9: --> Nie znam go zbyt dobrze, lecz po tym na ile go do tej pory poznałem wydaje się spoko gościem wartym zaufania Anonim użytkownika nr. 10: --> Jasiek to zarozumiały Grubas hehehe Tak po za tym to spoko Mordeczka mam z nim stały kontakt jak i steam tak i Facebook. Jednym słowem Psiapsiulki jesteśmy hahhaha Anonim użytkownika nr. 11: --> Jasiek fajny chłopak dobrze wykonuję sprawy związane z UBT nic ująć nic dodać Anonim użytkownika nr. 12: --> nie powiem Anonim użytkownika nr. 13: --> Znam Jaśka z poprzedniej sieci, o ile pamiętam sprawował tam rolę Admina, nie było z nim problemów. Chłopak kulturalny, uprzejmy, wykonuje swoją robotę tak jak być powinno. Nie mam do niego żadnych zarzutów. Anonim użytkownika nr. 14: --> Uważam, że jest on ogarniętą miłą osobą z dobrym poczuciem humoru Anonim użytkownika nr. 15: --> Jasiek to bardzo pro bot w ta gierkę i całkiem dobrze spisuje się na swojej posadzie jako UBT. 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No, no Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROgram Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ładnie ładnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Coś mało ale jak najbardziej na + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ok. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Moja opinia na ten temat jest taka, że nie jest to złe, ale nie jest to też najlepsze. Po co wstawiasz tutaj teksty, które nic do tematu nie wnoszą? 14 minut temu, Dusia napisał: Anonim użytkownika nr. 2: -->Nie myślę 14 minut temu, Dusia napisał: Anonim użytkownika nr. 12: --> nie powiem Co do estetyki i gramatyki to jest źle. Zdania zaczynają się małymi literami, a w niektórych miejscach brakuje przecinków. 18 minut temu, Dusia napisał: Anonim użytkownika nr. 12: --> nie powiem 19 minut temu, Dusia napisał: Anonim użytkownika nr. 5: -->hmm co tu o jasku mogę powiedzieć debil haha 19 minut temu, Dusia napisał: Anonim użytkownika nr. 14: --> Uważam, że jest on ogarniętą miłą osobą z dobrym poczuciem humoru Nie bierz tego jako hejt, ale jako wskazówki do następnych prac. Trzymaj plusa na zachętę. 1 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dzieki Wszystkim za Wypowiedzi Na pewno Mnie poznacie jeszcze bardziej Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Grudnia 2018 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 @drimo o to chodzi, że się wstawia to, co ludzie myślą jakieś teksty "nie powiem" "nie myślę" nie są bez powodu tak napisane raczej cnie Jak ktoś nie chce żbey jego opinia była opublikowana to piszą żeby tego nie wstawiać czy coś w tym stylu Aa co do błędów to joo,, sorry nie sprawdzałam we wszystkich wypowiedziach błędów. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi