Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Mała

Maluszek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: Mała
Admin banujący: @ noswer
Serwer: Only DD2 #1
Data zdarzenia: 26.05.2022
Opis sytuacji: No co chciałam sobie wejść na cska i na serwer a tu nagle patrzę że bana dostał trochę śmieszne 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV) https://szybkiplik.pl/JsZw4gSqH6

CHCE ROZPISKĘ xd 

EDIT MACIE DEMKO ZNALAZŁAM 

Edytowane przez Małaa
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Demo nie jest z dziś już nie mówię że nawet nie z serwera na którym zostałaś zbanowana. Czekam na podesłanie właściwego demka, na ten moment rozpiski nie ma i ub także nie ma. 

Pozdrawiam noswer

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Ale czego ty nie rozumiesz że innego demka nie mam w folderze 

W serio macie coś nie tak z głową kur.. mówię wam że wczoraj szukałam wszędzie już macie upośledzenie jakieś chyba 

Edytowane przez Małaa
  • Użytkownik

To demo co ty dałaś jest krótkie i na nim zbytnio nic nie ma, ja nagrywałem demo u siebie:

jak widać trochę czasu cię ogl, według mnie to na całym demku widać nie naturalne zachowanie, dziwne modelowanie itp. Decyzja należy do ubt, jak dla mnie trochę zbyt dużo farta w przeciągu ok. 20 min dema. Zacznij puszczać lotto to 6 trafisz z tym swoim dużym fartem. Pamiętaj że celownik się utrzymuje na wysokości głowy a nie na ziemi, taka rada z mojej strony :P  

https://www71.zippyshare.com/v/VVuAdUuH/file.html

7:20 
7:38 
7:40  
8:40  
14:50  
16:00
17:30  
18:50  

Pozdrawiam noswer

Edytowane przez noswer
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Szczerze to nawet nie wiem jak mam to skomentować XD? 

Każdy może mieć farta i nie rozumiem  trochę tego...

Skoro twierdzisz że się palę to okej 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

7:20  widziała go wcześniej, a on się nie ruszał z miejsca więc dała full auto i go zabiła > -b
7:38 -b
7:40  +b
8:40  -b
14:50  -b
16:00 -b
17:30  -b
18:50  +b

lekko mi tutaj zawodniczka śmierdzi, ale to narazie i tak za mało na bana. Przyglądajcie się jej jak będziecie mogli, na tą chwilę UB.

• Super 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik∙

odbanowany.png

mrufka.png

ulqiorka.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]