Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Mała

Maluszek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: Mała
Admin banujący: @ noswer
Serwer: Only DD2 #1
Data zdarzenia: 26.05.2022
Opis sytuacji: No co chciałam sobie wejść na cska i na serwer a tu nagle patrzę że bana dostał trochę śmieszne 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV) https://szybkiplik.pl/JsZw4gSqH6

CHCE ROZPISKĘ xd 

EDIT MACIE DEMKO ZNALAZŁAM 

Edytowane przez Małaa
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Demo nie jest z dziś już nie mówię że nawet nie z serwera na którym zostałaś zbanowana. Czekam na podesłanie właściwego demka, na ten moment rozpiski nie ma i ub także nie ma. 

Pozdrawiam noswer

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Ale czego ty nie rozumiesz że innego demka nie mam w folderze 

W serio macie coś nie tak z głową kur.. mówię wam że wczoraj szukałam wszędzie już macie upośledzenie jakieś chyba 

Edytowane przez Małaa
  • Użytkownik

To demo co ty dałaś jest krótkie i na nim zbytnio nic nie ma, ja nagrywałem demo u siebie:

jak widać trochę czasu cię ogl, według mnie to na całym demku widać nie naturalne zachowanie, dziwne modelowanie itp. Decyzja należy do ubt, jak dla mnie trochę zbyt dużo farta w przeciągu ok. 20 min dema. Zacznij puszczać lotto to 6 trafisz z tym swoim dużym fartem. Pamiętaj że celownik się utrzymuje na wysokości głowy a nie na ziemi, taka rada z mojej strony :P  

https://www71.zippyshare.com/v/VVuAdUuH/file.html

7:20 
7:38 
7:40  
8:40  
14:50  
16:00
17:30  
18:50  

Pozdrawiam noswer

Edytowane przez noswer
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Szczerze to nawet nie wiem jak mam to skomentować XD? 

Każdy może mieć farta i nie rozumiem  trochę tego...

Skoro twierdzisz że się palę to okej 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

7:20  widziała go wcześniej, a on się nie ruszał z miejsca więc dała full auto i go zabiła > -b
7:38 -b
7:40  +b
8:40  -b
14:50  -b
16:00 -b
17:30  -b
18:50  +b

lekko mi tutaj zawodniczka śmierdzi, ale to narazie i tak za mało na bana. Przyglądajcie się jej jak będziecie mogli, na tą chwilę UB.

• Super 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik∙

odbanowany.png

mrufka.png

ulqiorka.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]