Użytkownik Rybka69 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Twój nick:Rybka69 Nick oskarżonego: @ To1rw Powód skargi: Prowokowanie/wyzywanie Opis sytuacji:Typ wypowiada się w moim podaniu i mnie prowokuje i to nie 1 raz jego Data i godzina zdarzenia:dziś 13:35 około Miejsce zdarzenia:Forum Dowody: Coś od siebie:Proszę o ukaranie tego chłopczyka który nie wie ze mogę być jego ojczem Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 27 Czerwca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 37 minut temu, Rybka69 napisał: Opis sytuacji:Typ wypowiada się w moim podaniu No i co że się wypowiadam, mam takie prawo XD O tym IQ to sobie żartowałem, bo z tego co widziałem to wstawiasz skargi na byle kogo praktycznie za nic XD Poza tym nie ma tu tak żadnych wyzwisk ani prowokacji XD, nic więcej do powiedzenia nie mam. Weź się za jakąś lepszą robotę, a nie skargi na wszystkich piszesz. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Patrząc ogólnie na skargę, to jest ona bez sensu, iż @ To1rw wyraził swoją opinię w stronę negatywną, gdzie jest to prawo każdego użytkownika (Z tym IQ, mogłeś sobie już darować). Patrząc na twój profil to większość to skargi na osoby, które nie mają praktycznie żadnej wartości merytorycznej np. Skarga na opiekuna jb, bo ma zerową aktywność w dziale Jailbrake, czy skarga na opiekuna discorda za też "aktywność" oraz skarga na szynkę za "post pod postem" . Pamiętaj, że skargi, które nie mają w/w wartości merytorycznej, będą nagradzane ostrzeżeniem z powodem "Spam". To moja wypowiedź jako członek administracji forum. Pozdrawiam 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Każdy użytkownik ma prawo wypowiadać się w podaniu. Jeśli chodzi o wypowiedź na temat iq, to mogłeś sobie darować. Z drugiej strony autor tematu nie jest zbyt bystry, wystarczy sprawdzić jego liczne skargi czy podania które można uznać za typowy bait. Odrzucam! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi