Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 {Q&A} @ cis [P] Jeździsz na rowerze? [O] Dosyć często [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Siedzę na forum i nie rozmawiam z nikim. [P] Jedziesz w tym roku na wakacje? [O] Nie [P] Lubisz grać w piłkę nożna? [O] Bardzo [P] Jakie jest twoje największe zainteresowanie? [O] Mieszane sztuki walki [P] Czy często chodzisz na spacery? [O] Nie [P] Czy grasz na jakimś instrumencie? [O] Na swoim @ To1rw [P] Ulubiony rodzaj muzyki? [O] Pop i rap [P] Czym się zajmujesz na co dzień? [O] Niedawno szkoła, a teraz idę do roboty. [P] Ile masz lat? [O] Na profilu masz podany rocznik i powinieneś wiedzieć. [P] jaką kuchnie preferujesz? [O] Nie jem nic specjalnego, więc ciężko powiedzieć. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Odpowiedziałem wyżej na pytanie poprzednika. [P] Czym się najbardziej interesujesz? [O] Only sport [P] Lubisz czytać książki? [O] Nie [P] Zagrasz kiedyś ze mną w csa? [O] Nigdy @ OroKoroner [P] Z kim chciałbyś się sparingować z forum? [O] Wiem, że coś @ Andrzej. trenuje i chętnie zweryfikowałbym jego umiejętności parterowe xd [P] Brakuje czegoś na forum? [O] Moderatorek [P] Jak oceniasz swoją pracę w redakcji? [O] Nie mi oceniać [P] Masz prawo jazdy? [O] Tak [P] Jakiego języka chciałbyś się nauczyć? [O] W moim życiu jest ważna poprawna wymowa, czyli nasz polski język. @ PawełSzmit [P] Ile masz lat? [O] Odpowiedziałem wyżej [P] Co Ciebie najbardziej zaskoczyło w życiu [O] Dużo opowiadać, wciąż mnie życie zaskakuje i nie idzie po mojemu. [P] Jak oceniasz naszą sytuację polityczną w naszym państwie [O] Nie oceniam [P] Co sądzisz o związkach i małżeństwach jednopłciowych? [O] Nie chciałbyś wiedzieć, bo już samo pytanie brzmi ohydnie. [P] Lubisz mnie? [O] Next question [P] Jakie są ulubione Twoje państwa? [O] Only Polska [P] Jaki masz ulubiony kolor? [O] Pomarańcz Kolejna nominowana osoba @ ArcyBM Podejmujesz ode mnie wyzwanie i pokażesz siłę wojownika? 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 27 Czerwca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 No ładnie ładnie 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Czerwca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 tfuu xd 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Podejmuję, dawaj te pytania 1 2 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Po osobniku nie można było się spodziewać nic ciekawego imo 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 ale nuda 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Ja juz nie trenuje i w sumie to ja stójka jak już 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Git git @ Andrzej. Nie lubisz robić dzieci w parterze haha? 2 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 27 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 dobre odpowiedzi 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi