Użytkownik Martaelo Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Twój nick:martaelo Nick oskarżonego: @ Hana_Montana Powód skargi: Niewykonanie swoich obowiązków (discord) Opis sytuacji: Hana Montana nie wykonuje swoich obowiązków jako dc zaniedbuje je -nie dodaje rang -przez 24h nie jest aktywny na nim i nie masz nim kontaktu Data i godzina zdarzenia:przez co najmniej 3 dni Miejsce zdarzenia:discord Dowody:Nie mogę wam tu dać całego dc wiec zapraszam wasz do niego buziaki Coś od siebie: wysyłam wam buziaki muuu Edit: I chce żeby ten kto rozpatrując te skargę dodał jakiś komentarz a nie tylko skarga przyjęta Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Martaelo 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) WTF 2 godziny temu, Martaelo napisał: -nie dodaje rang Dodaje XD tylko nie dodaje tych co nie mam do nich dostępności 2 godziny temu, Martaelo napisał: -przez 24h nie jest aktywny na nim i nie masz nim kontaktu 2 godziny temu, Martaelo napisał: przez co najmniej 3 dni Chyba dziś za dużo wypiłaś Marto też wysyłam buziaki Edit: @ Drako coś ci się nie pojebało z tym warnem dla cis jego komentarz jest "adekwatny" do tematu Edit 2 : Wnosi to . Hana bardzo dobrze sprawuje role opiekuna i jest aktywny jest cały czas te słowa są kluczowe obala jej powody skargi @ Drako I nie wiem jak tam macie ale odrazu warn +1 za to jest ? Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Hana_Montana 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 27 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Ta skarga powinna być odrazu wyjebana. Hana bardzo dobrze sprawuje role opiekuna i jest aktywny jest cały czas. Skarga do odrzucenia, kolega ładnie wyżej rozpisał 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi