Torfowisko Torf Opublikowano 28 Czerwca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jaką masz propozycje?: A mianowicie mam propozycję aby dać możliwość opiekunom edycji notki, gdyż wiele razy bywa tak, że opiekun przy dodaniu notki, popełni jakiś błąd/ ortograficzny lub później będzie coś chciał jeszcze dodać do swojej wypowiedzi i zamiast dodawać kolejną, mógłby edytować pierwszą, oraz dodać swoją wypowiedź. Screenshot/Nagranie/Przykład: - 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jestem na tak nieraz, jak daje notkę to np. kliknę nie chcący klawisz jakiś i on też się tam dodaje, a później weź się domyśl co tam jest napisane haha. Albo nieraz, jak dodaje notkę, to mi dodaje tę notkę x2 tą samą nie wiem czy to jakiś błąd, czy co? 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 28 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jestem jak najbardziej na TAK, nie raz się komuś zdarzy pomylić w dodaniu notki , edycja notki dobry pomysł 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Hana_Montana napisał: Albo nieraz, jak dodaje notkę, to mi dodaje tę notkę x2 tą samą nie wiem czy to jakiś błąd, czy co? Też tak mam tylko z postami, że klikam "dodaj odpowiedz" i podwójnie zamieszcza ten sam post pod tematem, ale to sporadycznie tak się zdarza. Co do tematu to zgadzam się z przedmówcami.Zawsze lepiej jest edytować notkę niż dodawać kilka innych dot. tego samego wątku i później to mało estetycznie też wygląda.Jakby opiekun pisał sam ze sobą pod postem Masz Torfik green light, na tak. Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Vashka Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 28 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jak najbardziej na tak. Każdy się czasem walnie lub będzie chciał coś dodać więc po co dawać po 20 notek jak można jedną. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Sprawa z notkami wygląda tak, że jakby jakaś grupa dostała możliwość edycji notatek, to mogła by edytować wszystkie notatki, włącznie z notatkami administracji. Tak samo to wygląda z usuwaniem notek. Z tego powodu żadna grupa nie może tego robić (prócz adm.). Przed dodaniem notki poprostu przeczytajcie jej zawartość. 2 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi