Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem ponieważ @TSG sam wszystkiego nie zrobi a ja bym mu w tym pomógł. Na serwerze jest 1 admin czyli ja i powiem szczerze nie będzie łatwo dla Właściciela Surfa wszystko samemu ogarnąć bo serwer zaczyna się rozwijać i co raz więcej to graczy wchodzi na serwer. Też @TSG ma swoje życie prywatne a ja ze swoim wiekiem jeszcze nie mogę iść do pracy, ale mogę pracować przy serwerze i robić dla graczy surfa jak najwięcej nowości itd. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: SURF Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość amxx i panelu (0-10): W ostatnim czasie trochę poduczyłem i myślę, że mocne 8,5/10. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jasne, że tak. Coś o sobie: To tak: Nazywam się Kacper i mam 16 lat. Moje pasje to granie na komputerze, sport itd. Jestem spokojnym raczej i grzecznym chłopcem w sumie ja tak uważam nie interesują mnie opinie innych o mnie i staram się dążyć do moich celów. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez pablitto 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Okres próbny, +- Amx + wiek + Nowy serwer, opiekun się przyda Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jestem na tak. +wiek +doświadczenie +Amx +Miły Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Na tak. + Potrzeba opiekuna; + Wsparcie finansowe; + AMX; + Doświadczenie. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez drimo [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Logoo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Na nie Dopiero co dostałeś adma, wątpie czy ty byś pomógl ;d +GT +Wiek +Kultura +Amxx Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 8 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) 11 godzin temu, drimo napisał: Na tak. + Potrzeba opiekuna; + Wsparcie finansowe; + AMX; + Doświadczenie. Ja jestem opiekunem bez rangi na forum Jestem na Nie Ogarniamy sprawę, wszystko się świeci jak powinno Nie potrzeba pomocy Dopiero co dostałeś admina w ostatnim czasie się poduczyłeś na 8,5/10 ? wiesz że z taką wiedzą potrafiłbyś tworzyć konkretne "DZIAŁAJĄCE" pluginy/paczki ? Nie interesuję cię zdanie innych na twój temat ? to zły znak jak na "przyszłego" opiekuna serwera Edytowane 8 Grudnia 2018 przez `BLA BLA BLA Odnośnik do komentarza
Użytkownik Albandi Opublikowano 8 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Tak + Wiek + AMXX + GT Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jestem na tak +Amx +WIek +Ogranięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik ŇĮČЌỖŴЎ (・⊝・) Opublikowano 8 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Na tak + spoko morda + Gt + Amxx + Wiek Powodzonka Odnośnik do komentarza
Użytkownik xkolejorz (: ! Opublikowano 9 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Jestem Na Tak -/+ amx +wiek +/- GT +Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 9 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 TAK +GT +Wiek +Kultura +Amxx Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 9 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 TaK +- GT +Wiek +Amxx Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik TSG Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Przyjęty Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi