Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar Tematyka: dowolna, ale jeśli mam się określić to zdjęcie typu tego co mam aktualnie na avku Kolorystyka: czarna Rozmiar:200x200 Napisy: polisz trejktor Format (png, jpg, gif): to chyba pod gif'a będzie Dodatkowe informacje: chciałbym aby napis "polisz trejktor" pojawiał się tak jak trzask pioruna, no nie wiem jak to dokładnie w słowa ubrać, ale liczę na dobrze wykonaną robotę Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: repka @ marcinek;> tak, bardzo ładna praca, dziękuje temacik do zamknięcia jednak marcinek jeszcze jedna prośba, czy dałbyś radę zmniejszyć rozmiar tego gifa, bo przekracza te 501kb i nie mogę go ustawić Może być tylko kurcze zależało mi na tym aby to był gif @ marcinek;> temat do zamknięcia, dzięki wielkie Edytowane 2 Lipca 2022 przez PoliszTrejktor 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) @ PoliszTrejktor tak o? (nie wiem czy do końca o ten efekt Ci chodziło, starałem się ) // a to dziwne może teraz Edytowane 2 Lipca 2022 przez marcinek;> Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi