VIP gruby777 Opublikowano 2 Lipca 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 1. Twój nick:gruby777 2. Co chcesz zmienić: witam chcę zmienić ranking to znaczy ograniczone miejsce w rankingu do któregoś miejsca 3. Dlaczego chcesz to zmienić: żeby obciążenie serwera było mniejsze teraz w TOP jest 10.000 osób co oczywiście obciąża serwer i chciałbym to zmienić do np.5000 żeby ulżyć trochę serwerowi bo nie będzie musiał zapamiętywać tyle danych jeżeli się mylę to mnie poprawcie bo wiele osób mówi ,że są lagi na serwerze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik sxxy Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Imo to niewiele danych, większe obciążenie generują pluginy, vipy, skiny etc. Ale to normalne na większości serwerów c: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Imo bez sensu, wątpię, że takie coś ma wpływ na te lagi o których mówicie. Ja podczas mojej gry nieodczuwam żadnych nawet najmniejszych lagów więc to też może być wina leżącą po Waszej stronie 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 15 minut temu, gruby777 napisał: żeby obciążenie serwera było mniejsze teraz w TOP jest 10.000 osób co oczywiście obciąża serwer i chciałbym to zmienić do np.5000 żeby ulżyć trochę serwerowi bo nie będzie musiał zapamiętywać tyle danych To jest raptem parę danych, praktycznie niezauważalne dla obciążenia serwera. Imo plugin na double jumpa więcej obciąża serwer niż ranking, który jest dosłownie podstawowym pluginem. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi