Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - lagi serwera i ping

gruby777

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

1. Twój nick:gruby777
2. Co chcesz zmienić: witam chcę zmienić ranking to znaczy ograniczone miejsce w rankingu do któregoś miejsca  
3. Dlaczego chcesz to zmienić: żeby obciążenie serwera było mniejsze teraz w TOP jest 10.000 osób co oczywiście obciąża serwer i chciałbym to zmienić do np.5000 żeby ulżyć trochę serwerowi  bo nie będzie musiał zapamiętywać tyle danych jeżeli się mylę to mnie poprawcie :D bo wiele osób mówi ,że są lagi na serwerze. 

• Użytkownik

Imo to niewiele danych, większe obciążenie generują pluginy, vipy, skiny etc. Ale to normalne na większości serwerów c:

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Imo bez sensu, wątpię, że takie coś ma wpływ na te lagi o których mówicie. Ja podczas mojej gry nieodczuwam żadnych nawet najmniejszych lagów więc to też może być wina leżącą po Waszej stronie :peposhrug:

• Lubię to! 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

15 minut temu, gruby777 napisał:

żeby obciążenie serwera było mniejsze teraz w TOP jest 10.000 osób co oczywiście obciąża serwer i chciałbym to zmienić do np.5000 żeby ulżyć trochę serwerowi  bo nie będzie musiał zapamiętywać tyle danych 

To jest raptem parę danych, praktycznie niezauważalne dla obciążenia serwera. Imo plugin na double jumpa więcej obciąża serwer niż ranking, który jest dosłownie podstawowym pluginem. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]