Użytkownik vinaif Opublikowano 4 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 (edytowane) Witajcie strefowicze! Dzisiaj wlatuje kolejny wywiad, tym razem z adminem serwera mir/cach @ Animeq . Zapraszam do czytania! RED - Redaktor WHITE- Gość Witam serdecznie w kolejnym wywiadzie. Tym razem naszym gościem jest admin serwera mir/cach Anime. Witam Cie bardzo serdecznie! Witam Na sam początek może przedstawisz się nam, jak się nazywasz, skąd jesteś, i co aktualnie robisz Jestem Bartek, pochodzę z Kielc. Aktualnie słucham muzyki Miło Cie poznać Bartek, tylko że bardziej chodziło, czym się zajmujesz haha Na co dzień jestem adminem serwera mir/cach, ale ubiegam się też o inne role I powiedz może Bartek, jak juz zaczeliśmy co aktualnie robisz, jakiej muzyki słuchasz? Albo może, jaki jest twój ulubiony wykonawca Aktualnie slucham afterparty white2115, a ulubionym wykonawcą jest właśnie white2115 Słyszałem coś mniej więcej o nim, ale myślę, że może kiedyś odsłucham jego kawałku Polecam na wakacje posłuchać A czy ogólnie teraz, jesteś w szkole średniej czy może już masz pracę? Po wakacjach ide do pierwszej technikum, a jesli chodzi o prace to dorabiam w wakacje I jak wspominasz swoje lata w podstawówce? Większość klasy była spoko lecz trafili sie tacy co lubili starsznie mi docinac, ale ogólnie będę tęsknił za tą większością. Będzie mi brakowało wspólnych wygłupów To zapewne jak każdemu, kto opuszczał progi szkoły podstawowej, ale to nie oznacza, że można wyjść i gdzieś powariować na mieście czy coś, ale dobra Bartek. Jak już mowa o tym, że już wchodzisz w życie szkoły średniej, to wybierzesz technikum, liceum czy może jednak zawodówkę? Wybrałem technikum ponieważ uważam że łatwiej po nim zaleźć pracę w zawodzie I jaki kierunek już wybrałeś? Czy się jeszcze zastanawiasz? Papiery już złożyłem na programistę To całkiem ciekawy kierunek i chyba dobrze płatny co nie? To zależy od tego czy prywatnie, czy jednak dla firmy, co robisz. Tylko strony czy tez programy, czy masz doświadczenie, czy też nie, lecz tak poczatkujący może nawet do 5 tysięcy zarobić. Czy ciekawy, to zależy dla kogo. Jak ktoś to lubi, to będzie ciekawy. Jeśli jednak nie lubi to nawet na siłę nie przekonasz go do tego To też trzeba tam ogarniać te różne programy do programowania i tak dalej. Jeżeli chodzi o zarobek to 5 tysięcy złotych to całkiem sporo na tą obecną chwilę, ale nie wiadomo jak będzie to wyglądało za parę lat, jak mamy tak dużą inflację, a ogólnie przypominam czytelnikom że wynosi aż ponad 15% Niestety Ale dobrze, odbiegając już od tego tematu, to może opowiedz nam jak się zaczęła twoja przygoda na serwerze, gdzie jesteś administratorem mir/cach no i głównie na naszym forum Na serwer trafiłem gdy szukałem jakieś nowości. Wszędzie to samo, same OM. Szukałem czegos nowego i trafiłem na ten serwer. Poznałem miłych ludzi i ogólnie była miła atmosfera, gdy parę miesięcy później odważyłem się złożyć podanie na admina. Podanie składałem kilka razy. Nigdy nie wolno się poddawać, powtarzałem to sobie i w końcu się udało. Dostałem admina i pełnie tę rolę aż do teraz. Jeśli chodzi o forum, to ubiegam się o rolę typera. Dla tych co nie wiedzą, typer zajmuje się ogólnie takimi ciekawostkami, czyli np: typowania sportów, codzienne typowania i ciekawostki itp Takie jakby też obstawianie punktów na dane mecze, kto co wygra. Coś jak zakłady bukmacherskie co nie? Coś w tym stylu, tylko nie na kase. Tylko na punkty za które są nagrody rózne No to raczej wiadome haha. Musiałyby być wtedy tutaj tylko osoby pełnoletnie, żeby obstawiać mecze na typerce za prawdziwe pieniądze, ale to raczej niebyłoby realne Większość naszych użytkowników jest nie pełnoletnia No to akurat prawda. I zamierzasz zostać u nas na sieci? Na dłuższą mete się zobaczy ale w najbliższym czasie nigdzie się nie wybieram No to myślę, że zostaniesz z nami tutaj na długo. A wogóle, masz jakieś plany na wakacje? Bo to chyba jedno z głównych zadawanych pytań w ten właśnie sezon wakacyjny Takich ogólnych planów nie mam ale wiem jedno chce je spędzić z najlepszymi przyjaciółmi i jak najlepiej A nie zastanawiałeś się nad jakimś wyjazdem za granicę do ciepłych krajów? Nie planuję nic takiego. Jeden z moich takich głównych celów to zakup motocykla, lecz najpierw na niego trzeba zarobić I nad jakim motocyklem się zastanawiasz? Myślałem nad jakąś hondą 125, bo większym nie mogę jeszcze jeździć A ile masz lat? 14. Za dwa lata prawko planuje zrobić Na motocykl? Dokładnie. Jest od 16 roku życia kategoria A1 No to życzę Ci powodzenia, żebyś za te 2 lata zdał to prawko Dziękuje Zapewne wiesz co się dzieje za granicą u naszego sąsiada co nie? Niestety i mam nadzieję że szybko się to zakończy To jest generalnie jedno z pytań, które jest u mnie zadawane w wywiadach czy to podcastach, jakie jest twoje stanowisko na temat co się tam dzieje? Myślę że rosja bez podstawnie zaatakowała ukrainę i dlatego powinna sie poddać I myślisz kiedy agresja rosyjska może się zakończyć i czy jest ona bezpośrednim zagrożeniem dla państw UE i NATO? Myślę ze rosja tak łatwo sie nie podda tak łatwo jak byśmy chcieli i dlatego mogą byc zagrożniem Myślisz, że mogą nas zaatakować? Czy Litwa i część suwalszczyzny jest w zagrożeniu z ostatnich gróźb Kremla o zablokowanie transportu do Kaliningradu przez Litwę? Jeśli ukraina padnie to jest realna szansa że my będziemy następni a jeśli chodzi o transport to jest kolejny pomysł na odcięcie putina od kasy więc raczej jest taka opcja Miejmy ogólną nadzieję, że to jak w przypadku Rosji to tylko pogróżki i prowokacje, ale myślę, że można powoli kończyć nasz wywiad, ale jeszcze przed tym, czy chcesz kogoś pozdrowić? Pozdrawiam mojego przyjaciela z serwera który nie jednokrotnie mi pomógł, pozdrawiam cię seev albo @ cis nie wiem jaki ma nick na forum aktualnie Cis No to cis My również pozdrawiamy. Naszym gościem dzisiaj był Bartek z serwera Mirage Cache, bardzo dziękuje za dzisiejszy wywiad i mam nadzieje, że jeszcze natrafi się taka okazja Chętnie udzielę ponownie Poprawki - @ ohSugarry Grafika - @ marcinek;> Edytowane 25 Listopada 2022 przez Hana_Montana 4 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Fajnie fajnie 28 minut temu, ohSugarry napisał: Jeśli chodzi o forum, to ubiegam się o rolę typera. A o admina dc już przestałeś 3 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 4 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Fajny wywiadzik 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Jest dobrze, ale fajnie gdybyś zmienił ten czerwony kolor 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 4 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Super wywiad taki niebanalny. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 4 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Fajnie się czyta ☺ Supcio wywiadzik😀 4 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Lipca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Fajny wywiad, leci plusik 4 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Lipca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 No dość fajny wywiadzik 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 16 Lipca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi