Użytkownik RobertGarnuch Opublikowano 4 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Twój nick na serwerze: Robert Garnuch Nick admina banującego: amaterasu Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: permament Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wbiłem na serwer, zabiłem kilka osób i po spłakaniu się jakiegoś gracza na czacie cytując "Admin zbanuj tego peta na wh" dostałem bana. W sumie zabawne, że admin znowu zbanował mnie z bomby bez jakiegokolwiek obejrzenia demka, też chyba zaczne pisać na czacie, że randomowa osoba lata na wh i wtedy może Admin zbanuje jakiegoś legitnego gracza z powodu, że ktoś się spłakał na czacie. Nie chce mi się kolejny raz pisać wywodu o tym, że Admini siedzą w kałachu i banują z bomby jak popadnie w euforii lepszych graczy, którzy ich zabiją(nie mówię o wszystkich, ale drugi raz dostaje bana dosłownie bez powodu), więc po prostu poproszę o unbana. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:548770096&advType=steamid Link do twojego profilu steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561199057805921 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nazwa serwera: ██ ★ StrefaSkilla.pl ★ [ONLY AWP #2] | TR128 Nick: ✯ Robert Garnuch ✯ Data nadania bana: 04/07/22 23:06:34 Data zakończenia bana: 04/07/22 23:06:34 Długość bana: 0 minut Powód: Wallhack Admin: amaterasu PS Polecam ustawić sobie volume 1 przy oglądaniu demka, bo niektórzy chyba z volume 0.01 grają na głośnikach i później jest jak jest 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 4 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 @ amaterasu 48h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Brak rozpiski ze strony admina więc ub @ Andrzej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi