Premium _sss_ Opublikowano 5 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 (edytowane) 1. Imię: Bartek 2. Wiek: 14 3. Nick# na Discord:Animeq#0293 4. Ile czasu spędzasz na Discord: mogę po parę godzin dziennie choć ostatnio jestem mniej aktywny ponieważ są wakacje i częściej z kolegami wychodzę 5. Twoje doświadczenie z Discord: nie byłem adminem na jakieś dużej sieci ale miałem swój serwer który dość dobrze ogarniałem 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Słyszałem, że potrzebujecie adminów wiec oferuję swoja pomoc ponieważ chce pomóc rozwijać się sieci. Jestem dość kulturalną osobą, staram się nie zaczynać awantur ani nic podobnego. Na dc mogę poświecić sporo czasu więc myślę że dobrze się sprawdzę w tej roli. Edit: Hana powiem tak nie to że mi nie zależy dałem takie samo podanie ponieważ uważam je za dobrze napisane (co u mnie się zdarza rzadko) ponieważ nie umiem się rozpisywać. Nie każdy ma taki dar że za każdym razem wymyśli coś dobrego ja np: z polaka wypracowanie ledwie na 3 pisałem. Edytowane 5 Lipca 2022 przez Animeq 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 @ Admin DISCORD Wypowiadać się ! 3 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 5 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Duża aktywność + Chęć pomocy + Doświadczenie jakiejś masz (+/-) Wiek (+/-) Jestem za okresem próbnym! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 5 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Aktywność widzę lepsza niż ostatnio + Pomoc się przyda i są chęci + Wiek (+/-) Jestem za okresem próbnym 🙃 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 No dzień dobry Dnia 28 czerwca złożyłeś podanie na adminka i wyglądało tak: W nowym podaniu NIC NIE ZMIENIŁEŚ WIEC CHYBA NIE PRAGNIESZ TEJ RANGI? 7 godzin temu, Animeq napisał: Słyszałem, że potrzebujecie adminów wiec oferuję swoja pomoc Już mamy adminków troche i mniej potrzebują pomocy niż wcześniej PODANIE ZOSTAWIAM DLA NOWEGO WŁAŚĆICIELA @ Andrzej. wykaż sie troche a nie haha 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi