Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - shiinga

Torf

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

Twój nick: @ Torf

Nick oskarżonego: @ shiinga  (chyba on dał bloka, bo żadnej informacji od kogo i za co nie dostałem) 

Powód skargi: Bezpodstawne banowanie na ChatBoxie, za nic. 

Opis sytuacji: no nic, andrzej z hana rozmawiał na SB na temat pracy, później Andrzej gdy dowiedział się o stawce to napisał że nie jest zainteresowany. A gdy w bił taper to napisałem że "ciebie też". Nie moja wina że sec wczesniej zanim wysłała się moja wiadomość, szynka napisał cos na SB w stylu "jebać komunę", a  moja wiadomość doszła później, dlatego być może szanowny pan junior admin wziął to do siebie, i odebrał że było to mówione do niego. Imo nie powinienem za takie coś dostać bloka xd. 

Wiec nie wiem po co z dupy taki ban xd. 

@ shiinga  jakbym chciał napisać to do ciebie to bym cię oznaczył xd 

Data i godzina zdarzenia: 05.07.2022 godzina 15:45 

Miejsce zdarzenia: Strefobox 

Dowody: co mam tu niby dać? XD 

Coś od siebie: 2 sprawa jest to że dostałem bloka, bez żadnej informacji, a z tego co wiem osoba która da bloka ma obowiązek dać drugiej osobie informacje (Warna za 0) o tym za co zostało to nadane i na ile. 

Proszę o zdjęcie blokady. Dziękuję i do widzenia. 

• Ha ha 1
  • WTF 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Zasłużony

Twoja jedyna aktywność na czatboxie to marne prowokacje w stronę min. Andrzeja, no ale tym razem padło na mnie. Nie mam zamiaru bawić się z tobą w marne przepychanki słowne, źle się zachowujesz -> dostajesz kare, proste! Dobrze wiesz, że twoja karta na forum nie wygląda zbyt dobrze, liczne warny, zbędne prowokacje. Odniosę się do twojego opisu sytuacji

1 godzinę temu, Torf napisał:

no nic, andrzej z hana rozmawiał na SB na temat pracy, później Andrzej gdy dowiedział się o stawce to napisał że nie jest zainteresowany. A gdy w bił taper to napisałem że "ciebie też". Nie moja wina że sec wczesniej zanim wysłała się moja wiadomość, szynka napisał cos na SB w stylu "jebać komunę", a  moja wiadomość doszła później, dlatego być może szanowny pan junior admin wziął to do siebie, i odebrał że było to mówione do niego. Imo nie powinienem za takie coś dostać bloka

Po prawej stronie jest godzina w której został umieszczony dany wpis( Ok. 7 min odstepu pomiędzy tapera, a moim wpisem) więc nie wydaje mi się, że twoja wypowiedź została skierowana w jego kierunku. Patrząc na godziny można wywnioskować, że ta prowokacja była celowa. Twoim problemem jest to, że najpierw robisz a potem myślisz. Dodatkowo to ja decyduje czy blokada powinna zostać nałożona czy też nie. Zaraz dodam informację nt. blokady, nie martw się, wcześniej nie miałem czasu tego zrobić. 

skarga.png

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Torfowisko

To że pokazuje że między twoim postem, a moim jest minuta różnicy wcale mnie mówi że było to kierowane do ciebie. Mogło tak być gdyż ty napisałeś pod koniec 15:45  a mój wyświetlił się już 15:46. A napisałem go trochę później  po ich rozmowie, ponieważ wcześniej nie widziałem tego co pisali. (Dlatego była taka różnica czasu, od pisania tapera) 

Edit:/ a to że twoja wiadomość wyświetliła mi się już po wysłaniu mojej to nie moja wina. 

• Ha ha 3

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Zasłużony

skargaodrzu.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]