Torfowisko Torf Opublikowano 5 Lipca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Twój nick: @ Torf Nick oskarżonego: @ shiinga (chyba on dał bloka, bo żadnej informacji od kogo i za co nie dostałem) Powód skargi: Bezpodstawne banowanie na ChatBoxie, za nic. Opis sytuacji: no nic, andrzej z hana rozmawiał na SB na temat pracy, później Andrzej gdy dowiedział się o stawce to napisał że nie jest zainteresowany. A gdy w bił taper to napisałem że "ciebie też". Nie moja wina że sec wczesniej zanim wysłała się moja wiadomość, szynka napisał cos na SB w stylu "jebać komunę", a moja wiadomość doszła później, dlatego być może szanowny pan junior admin wziął to do siebie, i odebrał że było to mówione do niego. Imo nie powinienem za takie coś dostać bloka xd. Wiec nie wiem po co z dupy taki ban xd. @ shiinga jakbym chciał napisać to do ciebie to bym cię oznaczył xd Data i godzina zdarzenia: 05.07.2022 godzina 15:45 Miejsce zdarzenia: Strefobox Dowody: co mam tu niby dać? XD Coś od siebie: 2 sprawa jest to że dostałem bloka, bez żadnej informacji, a z tego co wiem osoba która da bloka ma obowiązek dać drugiej osobie informacje (Warna za 0) o tym za co zostało to nadane i na ile. Proszę o zdjęcie blokady. Dziękuję i do widzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Twoja jedyna aktywność na czatboxie to marne prowokacje w stronę min. Andrzeja, no ale tym razem padło na mnie. Nie mam zamiaru bawić się z tobą w marne przepychanki słowne, źle się zachowujesz -> dostajesz kare, proste! Dobrze wiesz, że twoja karta na forum nie wygląda zbyt dobrze, liczne warny, zbędne prowokacje. Odniosę się do twojego opisu sytuacji 1 godzinę temu, Torf napisał: no nic, andrzej z hana rozmawiał na SB na temat pracy, później Andrzej gdy dowiedział się o stawce to napisał że nie jest zainteresowany. A gdy w bił taper to napisałem że "ciebie też". Nie moja wina że sec wczesniej zanim wysłała się moja wiadomość, szynka napisał cos na SB w stylu "jebać komunę", a moja wiadomość doszła później, dlatego być może szanowny pan junior admin wziął to do siebie, i odebrał że było to mówione do niego. Imo nie powinienem za takie coś dostać bloka Po prawej stronie jest godzina w której został umieszczony dany wpis( Ok. 7 min odstepu pomiędzy tapera, a moim wpisem) więc nie wydaje mi się, że twoja wypowiedź została skierowana w jego kierunku. Patrząc na godziny można wywnioskować, że ta prowokacja była celowa. Twoim problemem jest to, że najpierw robisz a potem myślisz. Dodatkowo to ja decyduje czy blokada powinna zostać nałożona czy też nie. Zaraz dodam informację nt. blokady, nie martw się, wcześniej nie miałem czasu tego zrobić. 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 To że pokazuje że między twoim postem, a moim jest minuta różnicy wcale mnie mówi że było to kierowane do ciebie. Mogło tak być gdyż ty napisałeś pod koniec 15:45 a mój wyświetlił się już 15:46. A napisałem go trochę później po ich rozmowie, ponieważ wcześniej nie widziałem tego co pisali. (Dlatego była taka różnica czasu, od pisania tapera) Edit:/ a to że twoja wiadomość wyświetliła mi się już po wysłaniu mojej to nie moja wina. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi