Użytkownik Xabuś Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Twój nick na serwerze: Xabuś Nick admina banującego: Wika Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 06/07/22 12:40:18 Serwer na którym dostałeś bana: Only mirage #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): byłem na shorcie szedłem na mida i usyszałem że ktoś niszczy tam klape za mną więc się cofnąłem wchodziłem już do tego pomieszczenia na shorcie i zobaczyłem chłopa i strzeliłem mu no scopa w głowe i dostałem bana odrazu Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Xabuś&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/SlowXaba/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: @ UBT CS:GO Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 @ Wika 48h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wika Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 1.25 - dziwna akcja w kuchnii po zabiciu mnie, owszem slyszales go, jednak drugi peek był bardzo dziwny, bo podchodził on na shift'cie 4.50 - rownież podejrzana sytuacja, rozbil venta, a cofnales sie dopiero jak wskoczyl, twoj movement troche rozni sie od strzelania, celownik masz nizej, a strzelasz same heady. Dowodów jest na pewno za mało, mam mieszane uczucia co do tego więc, jednak jest to chyba mój błąd Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 B- 1:25 - Nic tutaj nie ma, jedynie dwie głowy, które ładnie siadły B- 4:50 - ? Nie widzę tutaj żadnych podejrzanych ruchów celownika. Dwa dowody to praktycznie nic (Chyba że coś faktycznie grubego by było). Na przyszłość: Jeżeli nie jesteś pewna co do kogoś, to polecam skorzystać z działu zgłoszeń, wtedy UBT to rozpatrzy. UB 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi