Użytkownik shady Opublikowano 7 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: majonez (jebac anime) Nick admina banującego: seev Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana 24h Czas oraz data bana: 13 01 Serwer na którym dostałeś bana: m/c Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): dostałem bana na 24h za nick chyba chodziło o to jebac anime lecz chyba seev pomyślał że chodzi o animqa (nick admina)a ja moim nickiem chciałem jedynie wyrazić SWOJĄ opinię na temat anime a nie wyzywać admina ANIME ≠ ANIMEQ A według polskiego prawa mam prawo wyrażać swoją opinię( ar. 54 konstytucji)na temat różnych rzeczy rozumiem jak bym miał nick jebac animqa czy coś tego rodzaju ale miałem jebac anime co nie jest związane z żadnym adminem Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:644696902&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/botak2137/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: - Ty czytać nie umiesz? Kandydujesz na opiekuna i zdarzają cie się takie kardynalne błędy? Chyba to jest jakiś żart Wnioskuję o minusa do,, dzienniczka dla ciebie,, A skarga mam nadzieje ze nie zostanie odrzucona bo powiesz sobie ze pomyłka za błędy trzeba płacić Edit. Chyba 2 biegunowość wleciała art. 54 konstytucji wolność słowa to że mam takie zdanie o anime to mogę to wyrażać i nikt mi nie może tego zabronić Idź weź rozpęd i przywal głową w ścianę bo to co ty piszesz to się jakiekolwiek logiki nie trzyma Nie pozdrawiam!! Edytowane 7 Lipca 2022 przez PLTigerPLStrefaSkilla.pl 1 1 🥱🥱🥱 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 7 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) Zaszło nieporozumienie odnośnie tego bana . Źle przeczytałem odnośnie jego nicku , wydawało mi się że ma w nicku JEBAĆ ANIMEQ ( czyli admina serwera) . Wnioskuje o skrócenie bana na 6 h bo [ Jebać ANIME ] jest to obraźliwy nick Nie pozdrawiam!!! Edytowane 7 Lipca 2022 przez seev 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Jebać anime to nie obraźliwy nick, więc po prostu UB. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi