Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 (edited) Imię: Oskar Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jak widać na serwerze panuję nieład, w dziale skarga skargę popycha Serwer potrzebuję „kogoś z umiejętnościami” Parę poprawek bez których się nie obejdzie Jak widać aktualny opiekun jb nieco się ekhem, w każdym bądź razie nie radzi sobie sam Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość amxx i panelu (0-10): Myślę że dobre 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście Coś o sobie: Imię, więk jak i województwo znacie, na co dzień pracuję w firmię amazon 11,5 godziny dziennie co nie oznacza że to będzie mi przeszkadzać w mojej „pracy” Zainteresowania/Hobby Troszeczkę grzebie w komputerkach Mimo że jestem od "nie dawna" to mam nadzieję że szybko zyskam wasze zaufanie i pokaże na co mnie stać PS. Nie minął tydzień od napisania poprzedniego podania, Podanie napisane za zgodą Administratora jak i Właściciela serwera kamilka Edited December 8, 2018 by `BLA BLA BLA Link to comment
pablitto Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 Mimo, że za tobą nie przepadam to jest na małe tak + Wsparcie finasowe + Wiek - Podanie biedne 1 Link to comment
Użytkownik PROgram Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Jestem na tak +Dobra mordka +Przydałby sie opiekun co umie coś. +Hajsiwo +Szanowany, Miły oraz kulturalny. 1 Link to comment
drimo Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 58 minut temu, `BLA BLA BLA napisał: nie co się nieco* Jestem w stanie dać Ci głos na tak. + Wsparcie finansowe; + Wiek; + Doświadczenie. 1 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Jestem na tak + składka + wiek +amx 1 Link to comment
Marves Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 Tak, + Doświadczenie + Wiek + Składka 1 Link to comment
AdeK Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Podanie przyjęte, zgłoś się do mnie na GG. 1 Link to comment
AdeK Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts