Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - NICK PoliszTrejktor

Błaszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

1. Twój nick:Błaszczyk
2. Nick oskarżonego: @ PoliszTrejktor
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 11.07.2022, 12:15
5. Powód skargi: Nie wykonywanie celów mapy, walenie w chuja, obrażanie 
6. Opis sytuacji: A więc tak, wchodzę na serwer i ludzie mi mówią że nie wykonuje celów mapy, dałem mu kicka z powodem cele, to mnie zaczał wyzywać na czacie dzis, Czwartek bodajże,odpowiedziałem mu na adminowski czacie, Że kurwa zjebie jesteś UBT Tylko i masz rangi, więc ciebie też obowiązuje wykonywanie celów mapy, to coś zaczął znów do mnie, i mi dał bana na 30min, To jest po prostu smiech na sali co on robi, Zaczepia mnie pierwszy na serwerze, prowokuje, a jak mu odpowiem to mnie ten pet banuje. Ostatnio sytuacja była, dał mi pet kicka za nic, wszedłem na serwer dałem mu też kicka, to na forum się popłakał że to ja go pierwszy kickowałem, co jest w ogóle nie prawdą, Zróbcie coś z tym bo jak to ma dalej tak wyglądać że robi se co chce, cisnie mnie od petów, ścieków, psów itp, to ja podziękuje i klepie4 rezygnacje, bo ja nie po to siedzę tyle na serwie, pilnuje go, kiedy kto nie napisze do mnie a jestem na steamie, to wejde na serwer, nigdy sytuacji nie było że nie wszedłem, a tu teraz takie rzeczy sie dzieją, bardzo jest mi przykro z tego powodu, że taki ktoś jak on ma flagi serwerowe, a robi co chce.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ OroKoroner  + Pół serwera co mówiła że nie wykonuje celów.

Owszem miałem do ciebie problem i mam go do teraz, ale już pisałem Lankowi o tym że  nie zaczynam do ciebie pierwszy gadki, tylko ty zaczynasz swoimi śmiesznymi dogryzaniami, więc ja sobie nie dam w kaszę dmuchać, i to jeszcze przez twoją osobę

Napisałem ci już kiedyś że masz się w ogóle w moją stronę nuie odnosić? ile było dobrze 2 tygodnie, po czym znów dogryzałeś, dodawałeś mnie 2 raz na steam, bo za 1 chyba nie zrozumiałeś że nie dodam cię, więc nie wiem do czego ty brniesz, ale brnij dalej, to zobaczymy dla kogo się to lepiej skonczy.

Druga kwestia jak cię zabije to ci mówie leżeć tam ? chyba nie do ciebie, bo jedynymi moimi fragami ktoryum tak mowie to gwiazdka, damek, i flopka <3, do ciebię to nawet nie mówię, chyba że ci odpowiadam jak mnie zaczepiasz pierwszy jak mnie zabijesz.

Edytowane przez Błaszczyk
  • Lubię to! 4
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙

Co do celów mapy o których wspominasz to obejrz sobie demko z tej mapy to zobaczysz, że szedłem do paki od strony zielonych gdzie stało tam dwóch enemy których zabiłem, a gdy już poszedłem na longa paka wybuchła więc nie miałem już czasu aby cokolwiek zrobić w celu wykonania ich. Co do kickowania przyznam Ci rację, ale sam to zacząłeś i nie powinienem tego zrobić w Twoją stronę (okej mój błąd do którego się przyznam). Co do reszty jest to zwykła paplanina bo Ty miałeś do mnie problemy już od dłuższego czasu więc tutaj nie rób maślanych oczu, że to ja zaczynam zaczepki w Twoją stronę jako pierwszy, po drugie co mnie zabijesz albo jakiegoś innego gościa, którego nie trawisz z Twoich ust wypływają słowa typu "leżeć tam" itd itp. Tyle ode mnie, poczekamy sobie na decyzję wyższych, siemano.

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

• 2 tygodnie później...

Odrzucam, bo taper i tak już nie jest adminem. Jeśli będzie wyzywał to banujcie go i tyle.

Edit: Zapomniałem :kekw:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]