Użytkownik∙ Marves Opublikowano 8 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dzisiaj kierujemy pytania do @F4NTOM Jednak przed rozpoczęciem zabawy, prosiłbym Was, abyście zapoznali się z regulaminem. [P] Co jest szczęściem w Twoim życiu? [P] Jak trafiłeś na StrefaSkilla i z Kim najlepiej się stąd dogadujesz? [P] Kiedy był Twój pierwszy pocałunek w życiu? [P] Masz jakieś hobby, które wykonujesz, podczas wolnego czasu? [P] Na jakie tematy lubisz rozmawiać, a na jakie nie? [P] Co Cię najbardziej motywuje do działania? [P] Miałeś jakieś przezwisko w dzieciństwie? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 8 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 [P] Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? [P] Ulubiony kolor? [P] Czym się kierujesz w życiu? [P] Co w sobie lubisz najbardziej? [P] Morze czy góry? [P] Jaki jest Twój ulubiony owoc? [P] Czego byś nigdy nie zrobił? Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) @Ar0n 1. Moja narzeczona 2. To było na początku pamiętam jak był slot na 17 osób i sobie pykalismy i właśnie do tej gry zachęcił mnie @Kamilek. Jeśli chodzi o to z kim się najlepiej dogaduje to nie ma takiej osoby ponieważ wszyscy są równie fajni a spin jako takich nie miałem jeszcze także nawet ciężko by mi było odpowiedzieć na pytanie "z kim się najgorzej dogadujesz?" 3. 18 marzec 6 lat temu pamiętam bo to nasza data z Panią spod 1 numeru 4. Moim hobby jest oglądanie scen z filmu (tych najlepszych). Przewijam sobie 5. Lubię rozmawiać na tematy związane z rolnictwem i mechanika pojazdów Nie lubię rozmawiać na tematy związane z polityką 6. Motywuje mnie jeśli ktoś mnie pochwali 7. Psychol @LandrynCia 1. Lazania jeśli to potrawa 2. Niebieski 3. Sam nie wiem 4. Umiejętność obrócenia wszystkiego w żart 5. Morze 6. Kiwi 7. Nie pracował bym jako woźny. @Dusia 1. Komunikatywność 2. Uczciwość 3. Robot w pracy. Codziennie cos trzeba naprawiac 4. Wrażliwość, przejmuje sie strasznie co kto o mnie mówi i myśli 5. Disco Polo, pop, hip hop (tylko skoczne kawałki) 6. 25 7. Narazie nie mam czego żałować i oby tak zostało Edytowane 11 Grudnia 2018 przez F4NTOM 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 [P] Jaka cecha charakteru, którą posiadasz się Tobie najbardziej podoba? [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze u drugiej osoby? [P] Co Cie denerwuje w życiu codziennym? [P] Jakie masz słabości? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Ile masz lat? [P] Czego najbardziej żałujesz w swoim życiu? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi