Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] [ INDYWIDUALNA ] Rekrutacja na admina dd2 #2. ADMIN na zawsze za 0.00

Trivor

Recommended Posts

• Właściciel
Właściciel

Witam, 20.12 startujemy z "rozkręconą reklamą" dd2# 2.

Do tego dnia potrzebuję 5 aktywnych adminów, którzy dużo siedzą na serwerze i ogarną ten cały chłam co wejdzie w reklamach.

JEŚLI ADMIN BĘDZIE AKTYWNY PONAD SKALĘ MOŻE OTRZYMAĆ FREE ADMINA NA ZAWSZE (3 TAKIE OPCJE)

Jesteś aktywnym i uczciwym graczem? Napisz do mnie PW

Możecie pisać indywidulanie podania do mnie na PW @Trivor

Jesteś graczem? Masz kolegę co dużo przesiaduje na serwerze? Mogę go przyjąć, niech się do mnie zgłosi na forum

Do tygodnia awansuje 2 adminów najaktywniejszych do rangi admina nieopłacalego PERM. Wszystkie przywileje za darmo, pod opiekunem za darmo, jedynie aktywność się liczy

NIE POSZUKUJE NIE WIADOMO KOGO. MASZ STEAM? OGARNIASZ? DOGADAJ SIĘ ZE MNĄ

Edited by Trivor
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Właściciel
Właściciel

Podania możecie pisać w tym temacie lub indywidualnie do mnie na PW. 

Zostaną rozpatrzonę w ciągu 48H

• Lubię to! 1

Nick: pablitto

Czas spędzony na serwerze (link do GT):  https://www.gametracker.com/player/pablitto/145.239.236.14:27160/  wiem, że to GT to wcale nie GT, ale ja akurat mam bardzo dużo czasu na poświęcenie czasu na serwer mimo to, że złożyłem podanie na opiekuna.

Doświadczenie z amxx[1-10]: 8.5/10

Mikrofon[Tak/Nie]: Tak

Steam/Nonsteam:  Mam ten i ten.

Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Pewnie.

Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Bo jestem miłym i porządnym chłopakiem. Tak jak pisałeś u góry potrzebujesz adminów ja zacząłem od zera na surfie i mam już 10h w 3 dni mógłbym i to zrobić u ciebie. Moim zdaniem ja jestem aktywnym graczem mimo, że gt tego nie wykazuje. Bym pilnował graczy z rana do wieczora i było by wszystko piknie ładnie.

• Użytkownik

Nick: Nickowyy

Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Nickowyy/145.239.236.14:27160/ Jest, małę

ale jestem aktywny i dobiję szybko ;)

Doświadczenie z amxx[1-10]: 10

Mikrofon[Tak/Nie]: Tak

Steam/Nonsteam: Ns

Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Tak

Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ gra malo, adminów i jak widzę sh-wh, ludzie się wyzywają itp.

Jestem bardzo lubiany na serwerze, i bym ogarnął coś tam trochę i serwer by się rozwijał.

Edited by ŇĮČЌỖŴЎ (・⊝・)
  • Wrr 1
  • 2 weeks later...
  • Zasłużony

@pablitto Niestety masz slabe gt bardzo wiec sam wiesz.. :)

Aa tutaj kolega wyżej, którego nie da się oznaczyć co z ostatnimi czterema dniami aktywnosci? Popraw aktywość i napisz do mnie na pw 

Edited by Dusia

heh1111.png

• Właściciel
Właściciel

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines