Torfowisko Torf Opublikowano 13 Lipca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Twój nick: @ Torf Nick oskarżonego: @ GENERAL ALADEEN Powód skargi: prowokacja + wyzwiska Opis sytuacji: przylazł na SB i znów robi z siebie błazna Data i godzina zdarzenia:19:30 SB Miejsce zdarzenia: SB Dowody: Dam niżej Coś od siebie: Skoro ja mam dostawać warny i bloki za jeden obraźliwy/prowokujący wpis, to on też niech dostaje 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 13 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Blokada dodana na 6h. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Drako napisał: Blokada dodana na 6h. Możesz mi łaskawie napisać czym go obraziłem ? I wgl co ma twoja blokada na sb do skargi. ? A druga sprawa takie rzeczy się pisze w dzienniczku blokad strefaboxa. A nie w skardze. Edytowane 13 Lipca 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 13 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 26 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: Możesz mi łaskawie napisać czym go obraziłem ? No przecież sam torf wstawił ss'a gdzie napisałeś "no jebać cie" 27 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: I wgl co ma twoja blokada na sb do skargi. ? To, że obraziłeś użytkownika na sb? Dostałem zgłoszenie na pw, to zareagowałem. (Co prawda trochę później, ale nie było mnie akurat przy kompie) 29 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: A druga sprawa takie rzeczy się pisze w dzienniczku blokad strefaboxa. A nie w skardze. Serio? Nie wiedziałem. Napisałem to tutaj dla osoby, która będzie rozpatrywać skargę. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) 7 minut temu, Drako napisał: No przecież sam torf wstawił ss'a gdzie napisałeś "no jebać cie" To, że obraziłeś użytkownika na sb? Dostałem zgłoszenie na pw, to zareagowałem. (Co prawda trochę później, ale nie było mnie akurat przy kompie) Serio? Nie wiedziałem. Napisałem to tutaj dla osoby, która będzie rozpatrywać skargę. To lepiej popatrz do słownika co znaczy Jebac Ale jak już jestem to ci wyjaśni e żebyś myślał co robisz Jebać 1. mówiąc o stosunku; 2. o niepowodzeniu; 3. wyrażając chęć pozbycia się niepotrzebnego towarzystwa; 4. wyrażając obojętność https://www.miejski.pl/slowo-Jebać Edytowane 13 Lipca 2022 przez GENERAL ALADEEN 7 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi