GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 1. Nick: @ GENERAL ALADEEN 2. Czas i data zdarzenia: Dzisiaj godzinę temu 3. Powód bana: Obraza 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: @ Drako chciałem się dowiedzieć. od Ciebie. o jaką obrazę chodzi. Bo widać władza ci uderza do głowy. Nikogo przecież nie obraziłem. W zupełności nie zgadzam z blokadą która mi dałeś. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 13 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Za każdym razem będziesz pisał tak idiotyczne odwołania od blokad/warnów? Moderacja informuje każdego o w/w blokadzie czy ostrzeżeniu, ale taka osoba jak ty zawsze musi pisać takie tematy, żeby zdobyć chociaż trochę uwagi. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi