Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 9 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Imię: Kto wie ten wie, a jeśli nie to Ewka Aktualny Wiek: Pełnoletnia już jestem Krótkie przedstawienie się: Myślę, że za wiele tutaj pisać nie muszę, gdyż niektórzy coś tam już o mnie wiedzą, a jeśli nie to króciutko... pochodzę z województwa śląskiego w którym mieszkam i pracuję Interesuje się kosmetyką itp. W wolnej chwili spędzam czas z bliskimi mi osobami i oczywiście pogrywam sobie w cska. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram od stycznia 2018r. Pochodzę z najlepszego serwera jakim jest Only Awp india Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za najlepsze serwery, a w szczególności Only Awp, dobrze prowadzącą się administracje, która zawsze stara się służyć pomocą i jest praktycznie cały czas dostępna. Wszystko jest tworzone z "głową" i dokładnością, czego na innych sieciach niestety brakuje... No i po prostu za tą miłą, fajną panującą atmosfere, oraz pozytywnych ludzi którzy ją tworzą Dodatkowe informacje: Ciesze się, że znalazłam swój ulubiony serwer, a dzięki niemu trafiłam na super, tętniącą "życiem" sieć, która w dalszym ciągu cały czas się rozwija i dąży do jak największej ilości użytkowników. Polecam z całego serca Edytowane 9 Grudnia 2018 przez LandrynCia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Tak xddd fajna wyróżnia sie xd Ewka xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Tak to prawda miła fajna dziewczyna jest od początku i nie ma na imię Ewka tylko ładniej ? zasługuje na rangę bywalca, jest co dziennie jak ma czas wolny od pracy polegać na @LandrynCia100%powodzenia kochana ? Edytowane 11 Grudnia 2018 przez kula90 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Tak: Nie dość że ładna to jeszcze się udziela. Chyba się zakochałem. Jak najbardziej stały bywalec siedzi tu już uuuu nie licze tych godzin i lat, pomocna, miła i najlepsza 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Wymagania spełnione. Angażuje sie w serwery i zycie forum. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi