Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Przyjęte] Stały bywalec - Landrynka :)

LandrynCia

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Imię: Kto wie ten wie, a jeśli nie to Ewka :D

Aktualny Wiek: Pełnoletnia już jestem

Krótkie przedstawienie się: Myślę, że za wiele tutaj pisać nie muszę, gdyż niektórzy coś tam już o mnie wiedzą, a jeśli nie to króciutko... pochodzę z województwa śląskiego w którym mieszkam i pracuję :) Interesuje się kosmetyką itp. W wolnej chwili spędzam czas z bliskimi mi osobami i oczywiście pogrywam sobie w cska. 

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram od stycznia 2018r. Pochodzę z najlepszego serwera jakim jest Only Awp india :))

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za najlepsze serwery, a w szczególności Only Awp, dobrze prowadzącą się administracje, która zawsze stara się służyć pomocą i jest praktycznie cały czas dostępna. Wszystko jest tworzone z "głową" i dokładnością, czego na innych sieciach niestety brakuje... No i po prostu za tą miłą, fajną panującą atmosfere, oraz pozytywnych ludzi którzy ją tworzą :)

Dodatkowe informacje: Ciesze się, że znalazłam swój ulubiony serwer, a dzięki niemu trafiłam na super, tętniącą "życiem" sieć, która w dalszym ciągu cały czas się rozwija i dąży do jak największej ilości użytkowników. Polecam z całego serca :) 

Edytowane przez LandrynCia
  • Użytkownik∙

Tak xddd

fajna

wyróżnia  sie xd

Ewka xd

• Super 1

pablitto.png

• Użytkownik∙

Tak to prawda miła fajna dziewczyna jest od początku i nie ma na imię Ewka tylko ładniej ? zasługuje na rangę bywalca, jest co dziennie jak ma czas wolny od pracy polegać na @LandrynCia100%powodzenia kochana ?

Edytowane przez kula90
  • Super 1
  • Użytkownik

Tak:

Nie dość że ładna to jeszcze się udziela. Chyba się zakochałem. Jak najbardziej stały bywalec siedzi tu już uuuu nie licze tych godzin i lat, pomocna, miła i najlepsza

• Super 1
  • Właściciel
Właściciel

Wymagania spełnione. Angażuje sie w serwery i zycie forum.

• Super 1
  • Właściciel
Właściciel

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]