Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 14 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 {Q&A} @ Stenziu [P] walisz kryształ? [O] Zawszę wolę z kimś, więc jeśli będziesz miał czas to daj znać to wspólnie sobie powalimy. @ Torf [P] Czym się zajmujesz na co dzień? [O] Na co dzień zajmuję się pracą w ochronie na portierni. [P] masz dziewczynę? [O] Nie mam, bo ja jestem wolny i do wzięcia. [P] Lubisz alkohol? [O] Uwielbiam alkohol, ale w rozsądnej ilości. [P] Jakie masz podzespoły komputerowe? [O] Moje podzespoły nie robią jakiegoś wielkiego wow, ale na chwilę obecną mi starczają. Laptop Lenovo Legion 5 15ARH05H 15,6" 120Hz AMD Ryzen 5 4600H - 16 GB RAM - 512GB Dysk - RTX2060 6GB Dwa monitory podłączone do laptopa AOC C27G2ZE/BK 0.5 ms 240Hz Monitor LG UltraGear 27GP850 27" 2560x1440px 165Hz 1 ms [P] wyjdziesz z tego kalacha? [O] Jak będziemy grać częściej to na pewno wyjdę, bo sam nie dam rady z tymi ******** ruskami grać. [P] Czemu tak się zawsze stresuje jak z tobą gram? XD [O] Zagramy częściej to na pewno Ci to przejdzie. @ TetraHydroCannabinol [P] Whisky czy wódka ? [O] Whisky [P] Skąd pomysł na nick? [O] Moim ulubionym serialem jest La Casa De Papel, a Lizbona jest zajebista. [P] Ile masz lat? [O] 23 [P] Jesteś gruby czy chudy? [O] Normalny i dobra przemiana materii. [P] KFC czy McDonald ? [O] KFC i McDonald jedno i drugie jest najlepsze. [P] Masz prawo jazdy? [O] Jestem w trakcie robienia prawo jazdy. [P] Masz jakieś zwierzę domowe, jeśli tak to jakie ? [O] Psa nazywa się Borys. [P] Kebab ostry czy łagodny ? [O] Kebab tylko i wyłącznie ostry. [P] Ile masz przegranych godzin w Counter Strike? [O] Nowe konto, więc 406. @ OroKoroner [P] Nie bolą Cię oczy od tych kamer? [O] Myślę, że to jest kwestia przyzwyczajenia oczu do monitoringu. [P] Gdzie najtaniej zrobić zakupy? [O] Najtaniej chyba w biedronce, codziennie niskie ceny. xDD [P] Masz bicepsa? [O] Jakiegoś tam na pewno mam, ale nie takiego potwora. xDD [P] Ujawnisz się nam kiedyś? [O] Przyjdzie ten dzień, w którym ujawnię się. @ Kacperek [P] Jak idzie Ci prowadzenie TS? [O] Prowadzenie serwera teamspeak3 idzie mi na najwyższym poziomie. [P] Czy masz prawo jazdy? [O] Na chwilę obecną nie mam prawo jazdy z tego względu, iż jestem w trakcie jego robienia. [P] Do czego w życiu dążysz? [O] W życiu dążę do tego, aby być szczęśliwym i spełniać swoje marzenia te bardziej kosztowne. [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] Mój ulubiony kolor to niebieski. @ seev [P] Co lubisz robić najbardziej w wolnym czasie? [O] Najbardziej w wolnym czasie lubię jechać na termy maltańskie, więcej niż 10 razy w miesiącu. [P] Czy lubisz podróżować? [O] Uwielbiam podróżować z przyjaciółmi w różne miejsca. [P] Czy masz siostrę brata? [O] brata [P] Dużo jeździsz samochodem? [O] W sumie strasznie dużo, bo muszę wyjechać te godziny na L. [P] Czy lubisz oglądać siatkówkę? [O] Uwielbiam oglądać siatkówkę, bo piłka nożna nie interesuje mnie tak bardzo jak siatkówka. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Na chwilę obecną nie, ale w przeszłości uprawiałem taekwondo przez 7 lat, ale ze względu na problemy z kręgosłupem musiałem odpuścić ten sport, ale planuje wrócić bez względu na stan zdrowia. @ PawełSzmit [P] Lubisz mnie? [O] Nie lubię Cię, ja po prostu kocham Cię. xDDD [P] Co zmieniłbyś w Polsce? [O] Na pewno zaczął bym zmianę od tych co siedzą w rządzie. ***** *** [P] Kogo lubisz z sieci? [O] Wszystkich lubię na sieci, bo każdy ma w sobie coś wyjątkowego. [P] Cola czy Pepsi [O] Oczywiście, że Cola. [P] Pies czy kot? [O] Pies Uprzejmie dziękuję wszystkim za pytania, ale mogło być ich więcej, ale i tak dziękuję. Kolejną osobę, którą nominuje to będzie @ Torf . 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Jest git 3 Odnośnik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 14 Lipca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Cacy😀, teraz czekamy na kolejną osobę 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Lipca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Dziękuję za odpowiedzi 3 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 fajne odpowiedzi! 3 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 14 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Fajne odpowiedzi , dzieki za odpowiedź 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi