Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 14 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udost臋pnij Opublikowano 14 Lipca 2022 {Q&A} @ Stenziu [P] walisz kryszta艂? [O] Zawsz臋 wol臋 z kim艣, wi臋c je艣li b臋dziesz mia艂 czas to daj zna膰 to wsp贸lnie sobie powalimy. 聽 聽 @ Torf [P]聽 Czym si臋 zajmujesz na co dzie艅?聽 [O] Na co dzie艅 zajmuj臋 si臋 prac膮 w ochronie na portierni. 聽 [P]聽 masz dziewczyn臋?聽 [O] Nie mam, bo ja jestem wolny i do wzi臋cia. 聽 [P] Lubisz alkohol?聽 [O] Uwielbiam alkohol, ale w rozs膮dnej ilo艣ci.聽 [P] Jakie masz podzespo艂y komputerowe?聽 [O] Moje podzespo艂y nie robi膮 jakiego艣 wielkiego wow, ale na chwil臋 obecn膮 mi starczaj膮. Laptop Lenovo Legion 5 15ARH05H 15,6" 120Hz AMD Ryzen 5 4600H - 16 GB RAM - 512GB Dysk - RTX2060 6GB聽 Dwa monitory pod艂膮czone do laptopa聽 AOC C27G2ZE/BK 0.5 ms 240Hz Monitor LG UltraGear 27GP850 27" 2560x1440px 165Hz 1 ms 聽 [P] wyjdziesz z tego kalacha?聽 [O] Jak b臋dziemy gra膰 cz臋艣ciej to na pewno wyjd臋, bo sam nie dam rady z tymi ******** ruskami gra膰. 聽 [P] Czemu tak si臋 zawsze stresuje jak z tob膮 gram? XD聽 [O] Zagramy cz臋艣ciej to na pewno Ci to przejdzie. 聽 聽 聽 @ TetraHydroCannabinol [P] Whisky czy w贸dka ? [O] Whisky [P] Sk膮d pomys艂 na nick? [O] Moim ulubionym serialem jest La Casa De Papel, a Lizbona jest zajebista. 聽 [P] Ile masz lat? [O] 23 [P] Jeste艣 gruby聽 czy chudy? [O] Normalny i dobra przemiana materii. 聽 [P] KFC聽 czy McDonald ? [O] KFC i McDonald jedno i drugie jest najlepsze. 聽 [P] Masz prawo jazdy? [O] Jestem w trakcie robienia prawo jazdy. 聽 [P]聽 Masz jakie艣 zwierz臋 domowe, je艣li tak to jakie ? [O] Psa nazywa si臋 Borys. [P] Kebab ostry czy 艂agodny ? [O] Kebab tylko i wy艂膮cznie ostry. 聽 [P] Ile masz przegranych godzin w Counter Strike? [O] Nowe konto, wi臋c 406. 聽 聽 @ OroKoroner [P] Nie bol膮 Ci臋 oczy od tych kamer? [O] My艣l臋, 偶e to jest kwestia przyzwyczajenia oczu do monitoringu. 聽 [P] Gdzie najtaniej zrobi膰 zakupy? [O] Najtaniej chyba w biedronce, codziennie niskie ceny. xDD [P] Masz bicepsa? [O] Jakiego艣 tam na pewno mam, ale nie takiego potwora. xDD [P] Ujawnisz si臋 nam kiedy艣? [O] Przyjdzie ten dzie艅, w kt贸rym ujawni臋 si臋. 聽 聽 @ Kacperek 聽 [P] Jak idzie Ci prowadzenie TS? [O] Prowadzenie serwera teamspeak3 idzie mi na najwy偶szym poziomie. 聽 [P] Czy masz prawo jazdy? [O] Na chwil臋 obecn膮 nie mam prawo jazdy z tego wzgl臋du, i偶 jestem w trakcie jego robienia. 聽 [P] Do czego w 偶yciu d膮偶ysz? [O] W 偶yciu d膮偶臋 do tego, aby by膰 szcz臋艣liwym i spe艂nia膰 swoje marzenia te bardziej kosztowne.聽 [P] Jaki jest Tw贸j ulubiony kolor? [O] M贸j ulubiony kolor to niebieski.聽 聽 @ seev 聽 [P] Co lubisz robi膰 najbardziej w wolnym czasie? [O] Najbardziej w wolnym czasie lubi臋 jecha膰 na termy malta艅skie, wi臋cej ni偶 10 razy w miesi膮cu. 聽 [P] Czy lubisz podr贸偶owa膰? [O] Uwielbiam podr贸偶owa膰 z przyjaci贸艂mi w r贸偶ne miejsca.聽 [P] Czy masz siostr臋 brata? [O] brata [P] Du偶o je藕dzisz samochodem? [O] W sumie strasznie du偶o, bo musz臋 wyjecha膰 te godziny na L. 聽 [P] Czy lubisz ogl膮da膰 siatk贸wk臋? [O] Uwielbiam ogl膮da膰 siatk贸wk臋, bo pi艂ka no偶na nie interesuje mnie tak bardzo jak siatk贸wka. 聽 [P] Uprawiasz jaki艣 sport? [O] Na chwil臋 obecn膮 nie, ale w przesz艂o艣ci uprawia艂em taekwondo przez 7 lat, ale ze wzgl臋du na problemy z kr臋gos艂upem musia艂em odpu艣ci膰 ten sport, ale planuje wr贸ci膰 bez wzgl臋du na stan zdrowia. 聽 聽 聽 @ Pawe艂Szmit [P] Lubisz mnie? [O] Nie lubi臋 Ci臋, ja po prostu kocham Ci臋.聽聽xDDD [P] Co zmieni艂by艣 w Polsce? [O] Na pewno zacz膮艂 bym zmian臋 od tych co siedz膮 w rz膮dzie.聽***** *** [P] Kogo lubisz z sieci? [O] Wszystkich lubi臋 na sieci, bo ka偶dy ma w sobie co艣 wyj膮tkowego. 聽 [P] Cola czy Pepsi [O] Oczywi艣cie, 偶e Cola. 聽 [P] Pies czy kot? [O] Pies 聽 Uprzejmie dzi臋kuj臋 wszystkim za pytania, ale mog艂o by膰 ich wi臋cej, ale i tak dzi臋kuj臋. 聽 Kolejn膮 osob臋, kt贸r膮 nominuje to b臋dzie @ Torf . 聽 5 1 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza
U偶ytkownik Kacperek Opublikowano 14 Lipca 2022 U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Jest git 3 Odno艣nik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 14 Lipca 2022 Strefowicz Udost臋pnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Cacy馃榾, teraz czekamy na kolejn膮 osob臋 3 Odno艣nik do komentarza
Sta艂y Bywalec Pawe艂 Szmit Opublikowano 14 Lipca 2022 Sta艂y Bywalec Udost臋pnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Dzi臋kuj臋 za odpowiedzi聽 3 Odno艣nik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Lipca 2022 Premium Premium Udost臋pnij Opublikowano 14 Lipca 2022 fajne odpowiedzi! 3 Pozdrawiam S艂awomir Mentzen. 聽 Odno艣nik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 14 Lipca 2022 DONATOR Donator Udost臋pnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Fajne odpowiedzi , dzieki za odpowied藕聽 3 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi