Premium Bourbon Opublikowano 14 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Nick z CS:Jechanka Bandycka Admin banujący: @ OroKoroner Serwer:d2 Data zdarzenia:TERAZ Opis sytuacji:DEMKO Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):------ Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://ufile.io/il8lki20 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 14 Lipca 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 04:27:72 - Na pełnym smogu idealnie oddany strzał w model 04:40:80 - Skąd wie, że przeciwnik tam jest ? (gostek z jego drużyny nie strzelał) 05:50:62 - Dostał full FB, ale nie przeszkadza mu to, aby od razu lecieć do modelu 08:55:25 - Fajna przycinka i przeskok 11:42:20 - Nie mógł słyszeć wychodzących z anarchii 11:50:92 - Po co się odwrócić od flesza 12:33:50 - PEREŁKA GIGA PRZESKOK I TO NA SWOJEGO 04:27:72- No nie wiem co ty tam masz za ustawionka grafiki/monitora,ale pewnie znająć twe umiejętności i znajomość tej gierki,pewnie default . Bo ja na swojej gammie i jasności widze model. 04:40:80- Tobie chodzi o tego fb,ze sobie rzucilem,tak o? XD Widze,ze ode mnie gostek sie czai na gali,boi sie podejsc blizej,to daje fb i sprawdzam. 05:50:62- NIE NIE NIE to juz jest przesada przesada . Ty myślisz w tej gierce w ogóle? Widze naszego gostka w anarchii to biegne do niego,nie spodziewalem sie w ogóle,ze moze wyjsc oponent,po tym jak nasz zajął juz anarchie. 08:55:25- Nie wiem gostek,masz filmik na czym polega pre-fire.Gostek robie praktycznie za kazdym razem tak,jak wchodze na gale. 11:42:20- Widze,ze radar jest CI wciąż obcy i nie potrafisz z niego korzystac.(a coś ostatnio psioczyłeś do mnie,ze grasz dluzej ode mnie w te gre,no moze grasz dluzej,ale nie wyciągasz wniosków i swoich błędów z gierki i nie wiesz na czym polega granie na wyższym poziomie,NIEDZIELNY GRACZU) Widze,ze nie ma naszych przed anarchią,to daje fb,bo moga już tam być oponenci. Niżej bedzie SS z radaru 11:50:92- No przecież widać,ze się odwracam,ale nie zdążyłem? 12:33:50 - PEREŁKA GIGA PRZESKOK I TO NA SWOJEGO - O kurwa,spadłem z krzesła,co ty właśnie rozpisałeś. To tylko pokazuje,ze admin w twoich rękach jest złą opcją dla tej sieci. To już nie można w swojego postrzelać i poćwiczyć trackingu,czy flickować(Pewnie nie wiesz nawet o czym napisalem,klasycznie,niedzielny graczu) 11:42:20- 04:27:72- SS niżej Także koronerku 4 3 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 15 Lipca 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 5 godzin temu, OroKoroner napisał: 04:40 - Boi się podejść? Tam nawet nie słychać przeciwnika, a Ty sobie wlatujesz i od razu oddajesz strzał. 05:50 - Przecież widać, że nic sobie nie robisz z tego fb. 08:55 - Dziwne że u Ciebie są tylko takie przeskoki, a u innych graczy w czasie gry nie było. 11:42 - Mogłeś sobie rzucić fb, tylko dziwne jest to, że od razu strzelałeś i padł HS. 12:33 - Poćwiczyć? I nagle taki przeskok? Ty to jesteś taki rodzynek wśród graczy, ze tylko tobie takie rzeczy się przydażają. 4:40- No nie słychać,ale kurwa widze na radarze,ze jest tylko mój gostek i gala jest pusta+mój ziomo stoi dalej na gali,dlatego daje sobie fb i sprawdzam. "a Ty sobie wlatujesz i od razu oddajesz strzał" Gdzie oddaje ten od razu strzał? Nawet gostka nie zabijam. 5:50- No nie robie sobie z tego fb NIC,bo widze,ze gostek ode mnie zajął już anarchie+kurwa ja wybiegam w oponenta z nejdem w ręku,nawet do niego nie strzelam,co ty tu chcesz sie doszukać. 8:55- Wysłałem Ci filmik wyżej na czym polega pre-fire doinformuj się. 11:42- Kolejne braki w wiedzy o csie. Jest to CROSSHAIR PLACEMENT. Celuje celownikiem w głowe zanim gostek wybiegnie,dlatego nie musze robic żadnych zbędnych ruchów celownikiem,tylko sobie kliknać w głowe,mam jak Ty trzymać celownik w podłodze? . Gostek ty nie masz totalnie ŻADNEJ ale totalnie ŻADNEJ wiedzy o csie nic,zero ,null. Łap sobie ten filmik i sie doinformuj na czym polega crosshair placement. 12:33- Ja nawet tego kurwa już nie bede komentował. Nasz kornerku,niestety,ale musze Cie sprowadzić na ziemie.Żeby robić porządki,to niestety,ale musisz miec wiedze o tej grze,a niestety,masz bardzo duże braki niedzielny graczu. Jedyny porządek możesz sobie zrobić w domciu byniu. @ UBT CS 1.6 Sprawdzcie to demko prosze, bo ochujeje z nim zaraz. 1 1 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 04:27:72 B- 04:40:80 B- 05:50:62 Jakiego modelu? Jak wyłączysz flasha to on nawet nie celuje blisko przeciwnika B- 08:55:25 B+/- max, tam często ktoś siedzi 11:42:20 B- 11:50:92 Serio nie widziałeś, że się odwraca? B- 12:33:50 Szkoda, że ten przeskok się w ogóle nie klei B- 2 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi