Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Bourbon

Bourbon

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z CS:Jechanka Bandycka
Admin banujący: @ OroKoroner
Serwer:d2 
Data zdarzenia:TERAZ
Opis sytuacji:DEMKO 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):------
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://ufile.io/il8lki20

• Premium
Premium

04:27:72 - Na pełnym smogu idealnie oddany strzał w model
04:40:80 - Skąd wie, że przeciwnik tam jest ? (gostek z jego drużyny nie strzelał)
05:50:62 - Dostał full FB, ale nie przeszkadza mu to, aby od razu lecieć do modelu 
08:55:25 - Fajna przycinka i przeskok
11:42:20 - Nie mógł słyszeć wychodzących z anarchii 
11:50:92 - Po co się odwrócić od flesza
12:33:50 - PEREŁKA   GIGA PRZESKOK I TO NA SWOJEGO 

04:27:72- No nie wiem co ty tam masz za ustawionka grafiki/monitora,ale pewnie znająć twe umiejętności i znajomość tej gierki,pewnie default :feelsspecialman:. Bo ja na swojej gammie i jasności widze model.

04:40:80- Tobie chodzi o tego fb,ze sobie rzucilem,tak o? XD Widze,ze ode mnie gostek sie czai na gali,boi sie podejsc blizej,to daje fb i sprawdzam.

05:50:62- NIE NIE NIE to juz jest przesada przesada  :feelsspecialman:. Ty myślisz w tej gierce w ogóle?  Widze naszego gostka w anarchii to biegne do niego,nie spodziewalem sie w ogóle,ze moze wyjsc oponent,po tym jak nasz zajął juz anarchie. 

08:55:25- Nie wiem gostek,masz filmik na czym polega pre-fire.Gostek robie praktycznie za kazdym razem tak,jak wchodze na gale.

11:42:20- Widze,ze radar jest CI wciąż obcy i nie potrafisz z niego korzystac.(a coś ostatnio psioczyłeś do mnie,ze grasz dluzej ode mnie w te gre,no moze grasz dluzej,ale nie wyciągasz wniosków i swoich błędów z gierki i nie wiesz na czym polega granie na wyższym poziomie,NIEDZIELNY GRACZU) Widze,ze nie ma naszych przed anarchią,to daje fb,bo moga już tam być oponenci.  Niżej bedzie SS z radaru

11:50:92- No przecież widać,ze się odwracam,ale nie zdążyłem? 

12:33:50 - PEREŁKA :heart:  GIGA PRZESKOK I TO NA SWOJEGO :kekw: - O kurwa,spadłem z krzesła,co ty właśnie rozpisałeś. To tylko pokazuje,ze admin w twoich rękach jest złą opcją dla tej sieci. To już nie można w swojego postrzelać i poćwiczyć trackingu,czy flickować(Pewnie nie wiesz nawet o czym napisalem,klasycznie,niedzielny graczu)

11:42:20- image.png.b56a64ed0a1d1a68e8981cd7edb62eeb.png

04:27:72- SS niżej

image.thumb.png.19dee24054d0b9cccc331e21c8767931.pngimage.thumb.png.831b084bd7176290466407f0c465c61a.pngimage.thumb.png.ce5d180b16017ae2e6fa167a9385afbd.png

Także koronerku :galeczka:

• Lubię to! 4
  • Super 3
  • Premium
Premium

5 godzin temu, OroKoroner napisał:

04:40 - Boi się podejść? Tam nawet nie słychać przeciwnika, a Ty sobie wlatujesz i od razu oddajesz strzał.

05:50 - Przecież widać, że nic sobie nie robisz z tego fb.

08:55 - Dziwne że u Ciebie są tylko takie przeskoki, a u innych graczy w czasie gry nie było.

11:42 - Mogłeś sobie rzucić fb, tylko dziwne jest to, że od razu strzelałeś i padł HS.

12:33 - Poćwiczyć? I nagle taki przeskok? Ty to jesteś taki rodzynek wśród graczy, ze tylko tobie takie rzeczy się przydażają.

4:40- No nie słychać,ale kurwa widze na radarze,ze jest tylko mój gostek i gala jest pusta+mój ziomo stoi dalej na gali,dlatego daje sobie fb i sprawdzam. "a Ty sobie wlatujesz i od razu oddajesz strzał" Gdzie oddaje ten od razu strzał? Nawet gostka nie zabijam. 

5:50- No nie robie sobie z  tego fb NIC,bo widze,ze gostek ode mnie zajął już anarchie+kurwa ja wybiegam w oponenta z nejdem w ręku,nawet do niego nie strzelam,co ty tu chcesz sie doszukać. 

8:55- Wysłałem Ci filmik wyżej na czym polega pre-fire doinformuj się. 

11:42- Kolejne braki w wiedzy o csie. Jest to CROSSHAIR PLACEMENT. Celuje celownikiem w głowe  zanim gostek wybiegnie,dlatego nie musze robic żadnych zbędnych ruchów celownikiem,tylko sobie kliknać w głowe,mam jak Ty trzymać celownik w podłodze? :majordebil:. Gostek ty nie masz totalnie ŻADNEJ ale totalnie ŻADNEJ wiedzy o csie nic,zero ,null. Łap sobie ten filmik i sie doinformuj na czym polega crosshair placement. 

12:33- Ja nawet tego kurwa już nie bede komentował.  :rzygne:

image.png.d7f98afa213c2875729fbe6e4e2f6272.png

Nasz kornerku,niestety,ale musze Cie sprowadzić na ziemie.Żeby robić porządki,to niestety,ale musisz miec wiedze o tej grze,a niestety,masz bardzo duże braki niedzielny graczu. Jedyny porządek możesz sobie zrobić w domciu byniu.xD xDxDxD

@ UBT CS 1.6  Sprawdzcie to demko prosze, bo ochujeje z nim zaraz. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 3
  • Drako zablokował(a) ten temat

04:27:72 B-
04:40:80 B-
05:50:62 Jakiego modelu? Jak wyłączysz flasha to on nawet nie celuje blisko przeciwnika :wtf: B-
08:55:25 B+/- max, tam często ktoś siedzi
11:42:20 B-
11:50:92 Serio nie widziałeś, że się odwraca? B-
12:33:50 Szkoda, że ten przeskok się w ogóle nie klei B-

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]