Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Bourbon

Bourbon

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z CS:Jechanka Bandycka
Admin banujący: @ OroKoroner
Serwer:d2 
Data zdarzenia:TERAZ
Opis sytuacji:DEMKO 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):------
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://ufile.io/il8lki20

• Premium
Premium

04:27:72 - Na pełnym smogu idealnie oddany strzał w model
04:40:80 - Skąd wie, że przeciwnik tam jest ? (gostek z jego drużyny nie strzelał)
05:50:62 - Dostał full FB, ale nie przeszkadza mu to, aby od razu lecieć do modelu 
08:55:25 - Fajna przycinka i przeskok
11:42:20 - Nie mógł słyszeć wychodzących z anarchii 
11:50:92 - Po co się odwrócić od flesza
12:33:50 - PEREŁKA   GIGA PRZESKOK I TO NA SWOJEGO 

04:27:72- No nie wiem co ty tam masz za ustawionka grafiki/monitora,ale pewnie znająć twe umiejętności i znajomość tej gierki,pewnie default :feelsspecialman:. Bo ja na swojej gammie i jasności widze model.

04:40:80- Tobie chodzi o tego fb,ze sobie rzucilem,tak o? XD Widze,ze ode mnie gostek sie czai na gali,boi sie podejsc blizej,to daje fb i sprawdzam.

05:50:62- NIE NIE NIE to juz jest przesada przesada  :feelsspecialman:. Ty myślisz w tej gierce w ogóle?  Widze naszego gostka w anarchii to biegne do niego,nie spodziewalem sie w ogóle,ze moze wyjsc oponent,po tym jak nasz zajął juz anarchie. 

08:55:25- Nie wiem gostek,masz filmik na czym polega pre-fire.Gostek robie praktycznie za kazdym razem tak,jak wchodze na gale.

11:42:20- Widze,ze radar jest CI wciąż obcy i nie potrafisz z niego korzystac.(a coś ostatnio psioczyłeś do mnie,ze grasz dluzej ode mnie w te gre,no moze grasz dluzej,ale nie wyciągasz wniosków i swoich błędów z gierki i nie wiesz na czym polega granie na wyższym poziomie,NIEDZIELNY GRACZU) Widze,ze nie ma naszych przed anarchią,to daje fb,bo moga już tam być oponenci.  Niżej bedzie SS z radaru

11:50:92- No przecież widać,ze się odwracam,ale nie zdążyłem? 

12:33:50 - PEREŁKA :heart:  GIGA PRZESKOK I TO NA SWOJEGO :kekw: - O kurwa,spadłem z krzesła,co ty właśnie rozpisałeś. To tylko pokazuje,ze admin w twoich rękach jest złą opcją dla tej sieci. To już nie można w swojego postrzelać i poćwiczyć trackingu,czy flickować(Pewnie nie wiesz nawet o czym napisalem,klasycznie,niedzielny graczu)

11:42:20- image.png.b56a64ed0a1d1a68e8981cd7edb62eeb.png

04:27:72- SS niżej

image.thumb.png.19dee24054d0b9cccc331e21c8767931.pngimage.thumb.png.831b084bd7176290466407f0c465c61a.pngimage.thumb.png.ce5d180b16017ae2e6fa167a9385afbd.png

Także koronerku :galeczka:

• Lubię to! 4
  • Super 3
  • Premium
Premium

5 godzin temu, OroKoroner napisał:

04:40 - Boi się podejść? Tam nawet nie słychać przeciwnika, a Ty sobie wlatujesz i od razu oddajesz strzał.

05:50 - Przecież widać, że nic sobie nie robisz z tego fb.

08:55 - Dziwne że u Ciebie są tylko takie przeskoki, a u innych graczy w czasie gry nie było.

11:42 - Mogłeś sobie rzucić fb, tylko dziwne jest to, że od razu strzelałeś i padł HS.

12:33 - Poćwiczyć? I nagle taki przeskok? Ty to jesteś taki rodzynek wśród graczy, ze tylko tobie takie rzeczy się przydażają.

4:40- No nie słychać,ale kurwa widze na radarze,ze jest tylko mój gostek i gala jest pusta+mój ziomo stoi dalej na gali,dlatego daje sobie fb i sprawdzam. "a Ty sobie wlatujesz i od razu oddajesz strzał" Gdzie oddaje ten od razu strzał? Nawet gostka nie zabijam. 

5:50- No nie robie sobie z  tego fb NIC,bo widze,ze gostek ode mnie zajął już anarchie+kurwa ja wybiegam w oponenta z nejdem w ręku,nawet do niego nie strzelam,co ty tu chcesz sie doszukać. 

8:55- Wysłałem Ci filmik wyżej na czym polega pre-fire doinformuj się. 

11:42- Kolejne braki w wiedzy o csie. Jest to CROSSHAIR PLACEMENT. Celuje celownikiem w głowe  zanim gostek wybiegnie,dlatego nie musze robic żadnych zbędnych ruchów celownikiem,tylko sobie kliknać w głowe,mam jak Ty trzymać celownik w podłodze? :majordebil:. Gostek ty nie masz totalnie ŻADNEJ ale totalnie ŻADNEJ wiedzy o csie nic,zero ,null. Łap sobie ten filmik i sie doinformuj na czym polega crosshair placement. 

12:33- Ja nawet tego kurwa już nie bede komentował.  :rzygne:

image.png.d7f98afa213c2875729fbe6e4e2f6272.png

Nasz kornerku,niestety,ale musze Cie sprowadzić na ziemie.Żeby robić porządki,to niestety,ale musisz miec wiedze o tej grze,a niestety,masz bardzo duże braki niedzielny graczu. Jedyny porządek możesz sobie zrobić w domciu byniu.xD xDxDxD

@ UBT CS 1.6  Sprawdzcie to demko prosze, bo ochujeje z nim zaraz. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 3
  • Drako zablokował(a) ten temat

04:27:72 B-
04:40:80 B-
05:50:62 Jakiego modelu? Jak wyłączysz flasha to on nawet nie celuje blisko przeciwnika :wtf: B-
08:55:25 B+/- max, tam często ktoś siedzi
11:42:20 B-
11:50:92 Serio nie widziałeś, że się odwraca? B-
12:33:50 Szkoda, że ten przeskok się w ogóle nie klei B-

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]