Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zarchiwizowane]Administracja i działanie forum, ale nie tylko.

AdeK

Recommended Posts

Witam, wszystkich użytkowników sieci StrefaSkilla.pl. Może przejdę od razu do rzeczy. Na forum ostatnio dzieje się coś złego, jest zła atmosfera. Jest to spowodowane poszczególnymi osobami. Nie będę teraz tutaj wymieniał. Wszyscy należymy do tej samej sieci serwerów, i powinniśmy szanować siebie nawzajem. Dlaczego tak nie jest? Dlaczego każdy robi sobie pod górkę? Dlaczego nie możecie sobie czegoś załatwić w prywatnej wiadomości? Przecież każdy wie jak jest, ktoś kogoś obrazi, to od razu leci hejt w jego stronę. Ja wiem, że czasami nie jest łatwo, ale ludzie.. potraficie dosłownie z niczego zrobić burze. A najgorsze jest to, że robicie to wszystko na czatboxie, gdzie tam wchodzi większość osoby aby sobie miło popisać, miło spędzać czas, a nie wysłuchiwać waszych kłótni. Cały czas powtarzam jego, ale do was nic nie dociera!

Jeżeli chodzi o administracje. Dużo ludzi mi pisze, że ja daje kasę za rangę(tak nie jest), teraz leci hejt w stronę Vixo. Człowiek po prostu dołożył się do reklamy? Można? Można. Fakt faktem, też nie potrafi czasem zachować zimnej krwi, i potrafi brnąć w wyzwiska i opinie innych. Vixo jest u nas Junior Adminem od niedawna, dla waszej wiadomości nie ma on jeszcze dostępu do ACP forum, ponieważ jego telefon na to nie pozwala, więc też dużo nie może zrobić. (telefon będzie 22 grudnia) Rangę otrzymał żeby pomóc, i mam nadzieję, że się nie zawiodę. Kamil, ty wiesz, że jak wypijesz to zaczyna Ci "odwalać" totalnie, i zaczyna się najpierw wojna na TS3, a następnie na czacie. Dlaczego? Po co? Nie wiem. Pisałem nie raz tematy o sobie na temat twojego zachowania. I działało to w ten sposób: 

1. Poprawiłeś się.
2. Znów to samo.

1. Poprawiłeś się.
2. Znów to samo.

i tak w kółko to samo.

Z tego co wiem masz 25 lat, powinieneś mieć jednak zachowanie lepsze, i wytrzymywać co niektóre sytuacje z zimną krwią, a jak nie podziała, to nie pisać do mnie, tylko odpisać wszystko w dziale np skargi. Następna sprawa. Dajesz kasę na reklamę, spoko. Ale dajesz ją dobrowolnie, i to nie działa tak, że dajesz kasę i jesteś nietykalny, nie można Ciebie zdegradować, bo można "legalnie". Jak na razie na prawdę nie widzę sensu twojego zachowanie w stosunku do innych, a w szczególności jak pełnisz taką posadę na forum. Liczę na to, że to co napisałem dotrze do ciebie, i przemówi o twoim zachowaniu tutaj na chociażby na forum. Na prawdę ja nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć migiem jak robot. Bezsensowne spamowanie, w zasadzie w niczym nie pomoże.

ArcyBM, jeżeli chodzi o Ciebie. Masz rację co do Kamilka, ale ty też niepotrzebnie wdajesz się w dyskusje. Za bardzo. Spoko. Kamilek winny. Spoko. Ładnie na temat napisany, mam nadzieje, że wszystko się poprawi. Jak już to zrobisz, to nie warto cały czas drążyć tego temat dalej na czatbox, tylko wyczekiwać na działanie administracji. Kamilek, ty też nie powinieneś zamykać tematów na swój temat. Taka nauczka. ArcyBM jesteś moderatorem, więc w raz z Kamilkiem jesteście częścią administracji, i powinniście mieć bardzo dobre relacje, czego nie widzę. Obrażając siebie, lub cokolwiek, nic nie wniesie na forum. Przecież każdy wie, że jak ktoś kogoś obrazi to idzie hejt niesamowity. Chcecie tego? by tak to wyglądało? Proszę, wyjaśniajcie sobie takie sprawy prywatnie, a nie na forum każdego(czatbox). 

Ja na prawdę z tego co widać, jestem sam. Bo nie ukrywajmy staram się podejmować wszystkiego, aby działało. Spoko. Czasem nie zadziała. Ale na prawdę musicie walić mi spam, że jestem taki o owaki? Piszecie do mnie, to napiszcie co może mieć winę, lub podawajcie ewentualnie jakieś pluginy. Wiecie ile ja na to tracę czasu? Oczywiście pomagają mi niektóre osoby np. Trivor. On nie daje "kasy" ale zawsze coś doradzi i pomoże. A ja nie mogę tutaj poświęcać całego swojego życia, bo po prostu nie mogę. Staram się jak mogę robić wam spoko serwery, forum, ale co to ma za sens? Jak ludzie odchodzą przez jakieś obrazy, wyzwiska. Oczywiście czasem z innych powodów, ale teraz głównie dlatego. Głównie proszę, o to byście pisali do mnie konkretnie w czym, rzecz. A jak nie daje rady to jak wam zależy, to poszukajcie sami winy, problemu. Nawet nie wiecie jak mi to pomoże. Ja nie jestem wszech widzący chłop, co wie wszystko.

Na dzień dzisiejszy nie wyciągnę z nikogo konsekwencji. Mam nadzieje, że wszystko zostało zrozumiane. Następny raz już niestety będzie gorszy. Bo ileż można. Każdy dostaje szanse.

Wraz z administracją będziemy coś kombinować na temat działania tego, mam nadzieje, że na lepsze.

Pozdrawiam AdeK 

• Lubię to! 3
  • Super 3
  • kocimientka unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines