Użytkownik dawol Opublikowano 17 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 1. Twój nick: dawol 2. Co chcesz zmienić: Proponował bym dodanie rekordu killi na serverze pod komendą np !rekod która pokazywała by Rekord killi i przez kogo jest to ustanowione i kiedy. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Zachęciło by to ludzi do wbijania jak najwiekszej ilości killi co za tym idzie większa konkurencja oraz większy poziom. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Nie wiem jaki obecnie jest rekord na serv ale ja mam 90k na mapie myślę że jest ok ;D Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 17 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Nie wiem czy to ma sens. Na serwerze jest i tak już sporo komend zaraz cały serwer będzie tym zasrany. Kolejna kwestia gracze wbijają tam przeważnie na luzie pograć i się pośmiać wszystko 4FUN niekoniecznie tryhardować i patrzeć na kille. Na nie. 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 17 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Na nie. Nie ma sie czym chwalic na bociki. Tym bardziej grajac 50 rund 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 17 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Na Nie Bo sadzikowi by odjebało od tych statystyk, poza tym jest już i tak masa niepotrzebnych komend... No chyba że ktos lubi wejść na serwer wpisać jakoś ustaloną komendę do tego i spojrzeć na czyiś nick... bo ten serwer nie ma poziomu więc na ekranie widniała by jedna i ta sama osoba 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wonciaak Opublikowano 25 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 na nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 W dniu 17.07.2022 o 18:48, s.a.v.i.t.a.r napisał: Na serwerze jest i tak już sporo komend zaraz cały serwer będzie tym zasrany. poki cos nie zamula serwera to ilosc komend nie jest minusem, wrecz plusem. np. od menu pomocy sa chyba 3 komendy: !help, !pomoc i cos jeszcze. no ale jest wystarczajaco rodzajow topek wiec na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi