Użytkownik Rybka69 Opublikowano 18 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Nick:@Rybka69 Co chciałbyś/aś wprowadzić na serwer:Promowanie discora na serwerach CS 1.6 i GO Opis propozycji: Dodać na serwery takie coś żeby się wyświetlało raz na 5 min że strefaskilla zaprasza na discorda i linka perma dać Link do bota (niewymagane):- 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) @ Właściciel DISCORD @ Andrzej. Żyj a nie Edytowane 21 Lipca 2022 przez Hana_Montana Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 19 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 W sumie bardzo fajna opcja. Jak najbardziej za. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Super pomysł. Jestem jak najbardziej za ! Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Jestem ZA. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 21 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Na podstawie danych które zbierałem przez kilka lat, stwierdziłem że zbędny spam w postaci reklam na czacie na serwerach jest zbędny. Na serwerach reklamy powinny być dotyczące informacji o serwerze, a za duża ilość takich reklam nie jest wskazana. Każdy to wejdzie z serwera na forum, automatycznie zobaczy, że mamy discorda. Mogę napisać plugin który po wpisaniu !dc iitp. będzie drukował link. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi