Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[REDAKTOR] - seev

J.Strzelcu

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
DONATOR

Nick: seev
Imię: Oliwier
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum siedzę całymi dniami.
Opisz siebie: Mam na imię Oliwier , mam 18 lat. Moje zainteresowania to siatkówka, koszykówka a także gra w ping-ponga i w bilarda. Często uprawiam sport trenuje piłkę nożną a także siatkówkę, a moim ulubionym zajęciem jest muzyka, od 8 lat gram na akordeonie. 
Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym sprawdzić się roli redaktora i jeśli będzie to możliwe pomóc chłopakom , zdjąć troszkę od nich obowiązków i chce spróbować się w nowej roli i w której okazji nie miałem jeszcze uczestniczyć. 
Doświadczenie: Doświadczenie jakieś mam, typerki nauczyłem się dosyć szybko , myślę że tak samo będzie z redakcją ale mimo tego chce spróbować i sprawdzić się w tej roli jak najlepiej będzie to możliwe.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10
Przykładowy wywiad/artykuł:  Wywiad z @ PLTigerPLStrefaSkilla.pl

RED - Osoba pytająca

WHITE - Osoba odpowiadająca

Witaj,  bardzo mi miło, że zgodziłeś się przeprowadzić ze mną ten wywiad. Zacznijmy od tego jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz.

Siemanko mam na imię Bartek Mam 14 lat, pochodzę z Lublina.

Miło Cię poznać Bartek, co byś powiedział ciekawego na temat swojego miasta?

Jak to mówią Lublin miasto inspiracji patologii  i libacji. Lublin to ciekawe miasto jest parę rzeczy ciekawych co można zwiedzić i o tym napisze w kolejnym pytaniu.

Byłem kilka razy w Lublinie i wiem jak tam jest . Teraz jak byś mógł polecić co można tam ciekawego zwiedzić.

Mógłbym polecić zwiedzenie Zamku Lubelskiego oraz Stare Miasto z tych bardziej ciekawszych obiektów.

Stare Miasto musi być piękne jak i Zamek Lubelski . A jeśli chodzi o ulubione miejsce to jest takie w którym lubisz spędzać dużo czasu?

Lubię spędzać czas przy komputerze grając w naszą piękną grę jaką jest Counter Strike: Global Offensive.

Pewnie jak każdy lubi zostać w domu i pograć w różny gry na komputerze. A co byś powiedział o swoim rodzeństwie masz jakieś?

Tak mam 2 braci jednego starszego o rok drugiego młodszego o 2 lata.

O to fajnie, ja nie mam rodzeństwa i trochę smutno. Jeśli chodzi o sport uprawiasz jakiś albo uprawiałeś?

Przez dłuższy okres czasu trenowałem rugby i trochę piłki nożnej ale aktualnie nic.

Okey rozumiem, jeśli chodzi o naszą reprezentacje w Piłce Siatkowej jak myślisz mają szansę na wygranie?

Myślę, że tak zważając na świetna grę naszej reprezentacji.

Też tak myślę, że wygrają, trzeba wierzyć. Lubisz podróżować?

Nie.

Planujesz gdzieś w tym roku pojechać na wakacje?

Raczej nie.

Czy byłeś kiedyś na wakacjach poza granicą?

Niestety nie.

Czy chciałbyś powrócić do nas do Administracji M/C?

Jak najbardziej ale muszę sobie jakiegoś maina ogarnąć bo na razie to skacze z jednego konta na drugie.

Rozumiem, a jak byś ocenił aktualną Administrację M/C?

Według mnie większość z adminów bardzo dobrze spełniają rolę ale są takie dwie osoby które moim skromnym zdaniem powinny ,,wylecieć,,

Okej, rozumiem. Jak ci poszły egzaminy ósmoklasisty?

Polski - 89% , Matma-100% , Angielski-96% . Myślę, że bardzo dobrze ale angielski mógł być na luzie na 100. 

O to fajnie, że ci dobrze poszły. Jest ktoś z forum kogo byś chciał spotkać na żywo?

Raczej nie z powodu że nie mam jakiegoś kontaktu z osobami z forum.

Jeśli miałbyś pojechać do innego kraju to jaki byłby to kraj?

Myślę że wybrałbym się do Francji.

Francja piękny kraj. Jesteś osobą spokojną , czy raczej konfliktową?

Jak pełnię jakąś funkcje (typu admin) /jestem w miejscu publicznym to jestem spokojny ale czasem jak ktoś mnie zdenerwuje to,, jest grubo wyzywany,,.

Rozumiem, lubisz pomagać osobą które mają z czymś problem?

Tak, jako admin pomagałem wiele razy czy to adminom czy graczom w różnych sprawach i mam nadzieję że zostanie to wzięte pod uwagę w moim podaniu które będę pisał w sierpniu.

Masz jakieś plany co po szkole średniej?

Jak będę miał chęci to pójdę na studia informatyczne jak nie to szkoła policealna i praca w branży IT.

O to życzę powodzenia aby marzenia się spełniły. A jeśli chodzi o kontakt z kimś forum,  masz jakiś?

Z Blackiem mam git kontakt i z seevem ostatnio często piszę/gadam na dc.

O to bardzo mi miło. Tak na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić?

Pozdro Rąsia, Bociu i Black i tobie Seev dziękuje za wywiad. :zakochany:

Również dziękuję i do zobaczenia!

Kontakt: Steam , Forum , Facebook, Instagram

• Lubię to! 1
  • Super 1

a.png.10dc7a65f335fd10f90fff4ea2db1ff4.png

:zakochany:

• Strefowicz

+Wiek

+Zaangażowanie w rolę redaktora. 

+Chęci 

+ Wywiad wciągający do przeczytania 

Każdemu należy się szansa

Na Tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]