Donator J.Strzelcu Opublikowano 19 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Nick: seev Imię: Oliwier Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum siedzę całymi dniami. Opisz siebie: Mam na imię Oliwier , mam 18 lat. Moje zainteresowania to siatkówka, koszykówka a także gra w ping-ponga i w bilarda. Często uprawiam sport trenuje piłkę nożną a także siatkówkę, a moim ulubionym zajęciem jest muzyka, od 8 lat gram na akordeonie. Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym sprawdzić się roli redaktora i jeśli będzie to możliwe pomóc chłopakom , zdjąć troszkę od nich obowiązków i chce spróbować się w nowej roli i w której okazji nie miałem jeszcze uczestniczyć. Doświadczenie: Doświadczenie jakieś mam, typerki nauczyłem się dosyć szybko , myślę że tak samo będzie z redakcją ale mimo tego chce spróbować i sprawdzić się w tej roli jak najlepiej będzie to możliwe. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Przykładowy wywiad/artykuł: Wywiad z @ PLTigerPLStrefaSkilla.pl RED - Osoba pytająca WHITE - Osoba odpowiadająca Witaj, bardzo mi miło, że zgodziłeś się przeprowadzić ze mną ten wywiad. Zacznijmy od tego jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz. Siemanko mam na imię Bartek Mam 14 lat, pochodzę z Lublina. Miło Cię poznać Bartek, co byś powiedział ciekawego na temat swojego miasta? Jak to mówią Lublin miasto inspiracji patologii i libacji. Lublin to ciekawe miasto jest parę rzeczy ciekawych co można zwiedzić i o tym napisze w kolejnym pytaniu. Byłem kilka razy w Lublinie i wiem jak tam jest . Teraz jak byś mógł polecić co można tam ciekawego zwiedzić. Mógłbym polecić zwiedzenie Zamku Lubelskiego oraz Stare Miasto z tych bardziej ciekawszych obiektów. Stare Miasto musi być piękne jak i Zamek Lubelski . A jeśli chodzi o ulubione miejsce to jest takie w którym lubisz spędzać dużo czasu? Lubię spędzać czas przy komputerze grając w naszą piękną grę jaką jest Counter Strike: Global Offensive. Pewnie jak każdy lubi zostać w domu i pograć w różny gry na komputerze. A co byś powiedział o swoim rodzeństwie masz jakieś? Tak mam 2 braci jednego starszego o rok drugiego młodszego o 2 lata. O to fajnie, ja nie mam rodzeństwa i trochę smutno. Jeśli chodzi o sport uprawiasz jakiś albo uprawiałeś? Przez dłuższy okres czasu trenowałem rugby i trochę piłki nożnej ale aktualnie nic. Okey rozumiem, jeśli chodzi o naszą reprezentacje w Piłce Siatkowej jak myślisz mają szansę na wygranie? Myślę, że tak zważając na świetna grę naszej reprezentacji. Też tak myślę, że wygrają, trzeba wierzyć. Lubisz podróżować? Nie. Planujesz gdzieś w tym roku pojechać na wakacje? Raczej nie. Czy byłeś kiedyś na wakacjach poza granicą? Niestety nie. Czy chciałbyś powrócić do nas do Administracji M/C? Jak najbardziej ale muszę sobie jakiegoś maina ogarnąć bo na razie to skacze z jednego konta na drugie. Rozumiem, a jak byś ocenił aktualną Administrację M/C? Według mnie większość z adminów bardzo dobrze spełniają rolę ale są takie dwie osoby które moim skromnym zdaniem powinny ,,wylecieć,, Okej, rozumiem. Jak ci poszły egzaminy ósmoklasisty? Polski - 89% , Matma-100% , Angielski-96% . Myślę, że bardzo dobrze ale angielski mógł być na luzie na 100. O to fajnie, że ci dobrze poszły. Jest ktoś z forum kogo byś chciał spotkać na żywo? Raczej nie z powodu że nie mam jakiegoś kontaktu z osobami z forum. Jeśli miałbyś pojechać do innego kraju to jaki byłby to kraj? Myślę że wybrałbym się do Francji. Francja piękny kraj. Jesteś osobą spokojną , czy raczej konfliktową? Jak pełnię jakąś funkcje (typu admin) /jestem w miejscu publicznym to jestem spokojny ale czasem jak ktoś mnie zdenerwuje to,, jest grubo wyzywany,,. Rozumiem, lubisz pomagać osobą które mają z czymś problem? Tak, jako admin pomagałem wiele razy czy to adminom czy graczom w różnych sprawach i mam nadzieję że zostanie to wzięte pod uwagę w moim podaniu które będę pisał w sierpniu. Masz jakieś plany co po szkole średniej? Jak będę miał chęci to pójdę na studia informatyczne jak nie to szkoła policealna i praca w branży IT. O to życzę powodzenia aby marzenia się spełniły. A jeśli chodzi o kontakt z kimś forum, masz jakiś? Z Blackiem mam git kontakt i z seevem ostatnio często piszę/gadam na dc. O to bardzo mi miło. Tak na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić? Pozdro Rąsia, Bociu i Black i tobie Seev dziękuje za wywiad. Również dziękuję i do zobaczenia! Kontakt: Steam , Forum , Facebook, Instagram 1 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 19 Lipca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 +Wiek +Zaangażowanie w rolę redaktora. +Chęci + Wywiad wciągający do przeczytania Każdemu należy się szansa Na Tak. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi