Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 25 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Imię: Nikola Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Przede wszystkim chęć pomocy i opieki nad serwerem. Długo już gram ,długo również jestem adminką i jak najbardziej polubiłam tą funkcję Jestem pomysłową oraz chętną do pomocy osobą dlatego uważam ,że na pewno sprawdzę się w tej randze. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf + klasy 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8,7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199208129809/ Coś o sobie: Wiele osób już mnie zna ,sporo razem gramy ,ale jestem osobą cierpliwą ,która bardzo chętnie wytłumaczy innym co robią źle nie wykazując przy tym złych/negatywnych emocji, polubowne rozwiązywanie sporów leży w mojej naturze Jestem osobą bezproblemową, szczerą, wyrozumiałą, refleksyjną skorą do pomocy oraz nadzywczaj empatyczną. Nie poddaję się ,nigdy, zawsze szukam rozwiązania bo wiem ,że jakaś droga ku temu jest ,zawsze! Lubię uczyć się na własnych błędach. Jestem osobą wesolutką oraz miłą ,lecz nie daje sobie wejść na głowę , jak najbardziej lubię pozytywną energię Mieszkam w małym miasteczku niedaleko Wrocławia. Interesuję się naturą ,artystyką w zakresie sztuki muzycznej, lubię bawić się i tworzyć podkłady ,robić coś z niczego oraz podświadomością ,neurobiologią i wpływem różnych substancji na mózg, zachowaniami człowieka na tle psychologicznym i uczę się właśnie w kierunku psychologii. 1 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor KULSON Opublikowano 25 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Na TAK + często na serwerze + zawsze kulturalna + zawsze chętna wytłumaczyc czy pomóc graczowi + staż jako admin na tym serwie + amx + zawsze pozytywna +/- brak doświadczenia jako opiekun (choć to nie az tak wazne kazdy moze sie nauczyc i zdobyc je ) - jej cel to psucie mi /rank na serwie 1 Signature by * marcinek;> * Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 26 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Jestem na TAK ++Jest mądra ++Jest ładna +Aktywna na serwerze +Aktywna na forum +Staż +Grzeczna 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Oczywiście, że na tak. Jedyny aktywny admin ze starej gwardii. Staż potężny, większych problemów z tobą nigdy nie było. Imo tylko formalność, żeby podanie było przyjęte. @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś się do trivora w celu ustalenia współpracy. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi