Użytkownik∙ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Opublikowano 26 Lipca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Nick z CS: non steam / jakby kto pytal Admin banujący: oro koroner Serwer: dd2 Data zdarzenia: dzisiaj Opis sytuacji: Wbiłem dzisiaj na wasz serwer pod nickiem non steam / jakby kto pytal ale miałem mocna spadki fps więc wyszedłem i pobrałem config pod fps z internetu, po czym wszedłem zobaczyć czy jest lepiej, dosłownie po 2 sekundach wyszedłem żeby ustawić nick i wszystko inne pod siebie, po zrobieniu wszystkiego wbijam i mam bana za reklame. chciałem z gametrakera dać link że byłem dzisiaj pod nickiem non steam / jakby kto pytal ale nie pokazuje mnie tam bo grałem dosłownie z minute. Czyli w skrócie: Nie świadomie wbiłem na ~2 sek na serwer z nickiem który rekolamował inną sieć. Czy da się coś z tym zrobić? Z dugiej strony trzeba mieć w chuj szczęście żeby po 2 sekundach dostać bana bo serio tyle tam byłem z tym nickiem tylko zobaczyłem że fps się trzymają 100 i wyszedłem, bardzo proszę o szanse, ktoś kto reklamuje inne serwery nie pisałby odwołania Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 26 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi