Zasłużony Brancu Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Imię: Rafał Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Aktualny opiekun wykazuje brak aktywności. Wprowadził bym parę zmian na plus. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CSGO Mod Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość amxx i panelu (0-10): takie 5/10. mogę się podszkolić Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Jestem kreatywny, lubię pomagać. Cały czas mam nowe pomysły (co widać po dziale propozycje). Przesiaduje na serwerze codziennie i wiem co przeszkadza i co można zmienić. Pomagam graczom ile mogę, pilnuję serwera. Prawie cały serwer mnie zna. Zauważam wiele błędów, nawet tych szczegółowych. Wiem co trapi graczy i co by ich uszczęśliwiło. GT: https://www.gametracker.com/player/Brancu/91.224.117.48:27075/ (ostatnio był reset, od resetu jestem codziennie) P.S. (Edytowane przez ArcyBM) Przepraszam za wypowiadanie się pod podaniem. Chciałem dodać iż nie byłem opiekunem, ale każdy ma swój pierwszy raz. Jest tutaj pełno ludzi od których mogę nauczyć się wielu przydatnych rzeczy. Mam dużo znajomych, którzy zajmowali się cs'em i których mogę poprosić o pomoc. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 9 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Mam mieszane zdanie -Nigdy wcześniej nie byłeś opiekunem -Nie chcę nikogo urazić lecz propozycję każdy potrafi dodać, większy problem jest z wprowadzeniem jej +Wsparcie +Wiek -Wypowiadanie się w własnym podaniu Jestem na Nie Edytowane 9 Grudnia 2018 przez `BLA BLA BLA Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 9 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Sory Brancu ale jestem narazie na nie - AMX +GT - jak Bla bla bla napisał u góry pisać jedno wprowadzać drugie. - jest opiekun już - i nie wypowiadaj sie w swoim podaniu Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Pomagasz, angażujesz się w życie serwera. Potrzebujemy drugiego opiekuna, gdyż obecny mało czasu poświęca na serwer. Przyjmuję na próbę 2 tygodni, wykaż się przez ten czas Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi